2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

145 بازدید | 4 پست

سلام 

بچه ها من امسال میخواستم کنکور فرهنگیان شرکت کنم خیلی جدی یه ماه پیش نذر امام رضا کردم که اگه قبول شم فلان کارو انجام میدم. و واقعا از ته دلم خواستم و متوسل شدم به ائمه ولی بخاطر شرایط قبولی و شرط معدل و فلان که کلا همه چی رو پیچیده کردن منصرف شدم و ولش کردم. دیشب خواب دیدم تو حرم امام رضام و دارم قیمه ی نذری میخورم تو صحنش . نمیدونم والا ربطی به اون نذر خودم داره یا نه 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چی فکر می کنی درموردش؟حست چیه

یه جا خوندم نوشته بودن که اگه تو خواب ببینی نذری میگیری باید نذرتو بدی منم احساس میکنم نباید کنکورو ول میکردم و ادامه میدادم نا امید نمیشدم ذهنم درگیرشد یهو ☹ 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه جا خوندم نوشته بودن که اگه تو خواب ببینی نذری میگیری باید نذرتو بدی منم احساس میکنم نباید کنکورو ...

برای سال آینده تلاش کن از همین الان انشاالله به هدفت میرسی و نذرتو انجام میدی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣