2777
2789
عنوان

بیخوابی

84 بازدید | 11 پست

سرشب شدید خوابم می یومد اول خواب یهو پام پرید از خواب بیدار شدم بعدش دیگه نتونستم بخوابم . هی هم زورمو میزنم انگار نه انگار 😭😭😭 

امروز و فردا هم کلی کار دارم 

سردرد گرفتم ولی خوابم نمی یاد 😭😭

یعنی چم شده

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
دقیقا مثل من ساعت یک خوابیدم سه ونیم باسردرد بیدارشدم وبیدارم ناهارم مهمون دارم

اخه یعنی چی 

باز شما یه ساعت و نیم خوابیدی من 

نصف دیقه هم نخوابیدمبا اینکه گیج میزنم ولی خوابم نمیگیره 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب فکر کنم یک ونیم  دو بود خوابیدم صبح زود ساعت چهار بیدارشدم الانم به شدت خوابم میاد ولی ...

من چون شدیدا ادم استرسی هستم و رو همه چی حساسم 

الان بدترین فکرا اومده تو سرم 

خیلی نگرانم 

سر شب خیلی خوابم می یومد الانم می یاد ولی چشامو که میبندم سردرد میگیرم و سرگیجه

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
منم دیشب بد خوابیدم همش سردرد داشتم چندبار بیدار شدم. ساعت ۵ونیم هم دیگه پاشدم الانم خوابم میاد

من خوابم می یاد ولی نمیتونم بخوابم .

یه دونه موقع خواب ارامش داشتم اونم اینحوری شد 

به خدا ختی نمیفهمم چی مینویسم ولی خوابم نمیبره 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
من چون شدیدا ادم استرسی هستم و رو همه چی حساسم  الان بدترین فکرا اومده تو سرم  خیلی نگرا ...

وای ابجی گلم دقیقا مثل منی . منم الان به شدت استرس دارم. شوهرم میخاد دفاع کنه پایان نامه دکتری رو . یه گره های عجیبی افتاده که نگو .اصلا یه وضعیه .

وای ابجی گلم دقیقا مثل منی . منم الان به شدت استرس دارم. شوهرم میخاد دفاع کنه پایان نامه دکتری رو . ...

منم همش ذهنم و مغزم درگیره 

انشالله که با موفقیت این مرحله رو هم رد میکنن 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
منم همش ذهنم و مغزم درگیره  انشالله که با موفقیت این مرحله رو هم رد میکنن

چنسالته ،؟چرا ذهنت مشغوله گلم ؟نمیشه اون مشکل ک ذهنتو درگیر کرده رفعش کنی تا خیالت راحت شه؟این جوری ک سختته عزیزم