2777
2789
عنوان

چهارماهه زایمان کردم خیلی حالم بده

236 بازدید | 13 پست

سلام مامانا چهارماهه خدا بهم یه فرشته ناز داده اما خیلی حالم بده😔 بچه ها من سر زایمان خیییییییییییلی خونریزی داشتم بعد که برگشتم خونه هم تا چهل روزم خونریزی بد داشتم دیگه بند اومد خونریزیم تا وقتی بچم دو ماه و نیم شد دوباره اون موقع افتادم رو خونریزی تا دوهفته خونریزی خیلی شدید داشتم دو هفته هم لکه بینی داشتم (یعنی اولین پریودی بعد زایمانم یکماه خونریزی داشتم)حدودا دو هفته خونریزیم قطع شد دوباره الان پریود شدم شدیده حس میکنم دارم میمیرم حال ندارم به بچم برسم شوهرم و مامانم کمکم کردن این چند روز تو بچه داری ولی بازم بلاخره وظیفه اصلی با خودمه. 

تا بچه یکم گریه میکنه عصبی میشم هیچچچی به نی نی نمیگما خیلی باهاش با ملایمت رفتار میکنم ولی از درون خیلی بهم میریزم واقعا اعصابم و بدنم ضعیف شده همش گریه میکنم بد اخلاق شدم با اطرافیانم ،حس میکنم از خودم بدم میاد چکار کنم خوب شم مامانا اگه تجربه دارین بگین😭😭  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعیه،بدنت خیلی ضعیف شده.

حتما برو دکتر احتمال زیاد نیاز به تقویت بدن داری‌.

ممکنه دارو هم بدن که خونریزیهاتون که زیاده کمتر بشه.

البته گاهی ضعف و خستگی هم باعث میشه خونریزی بیشتر بشه.

در هر صورت حتما پی گیری کن.

از نظر روحی هم حتما در حد توان سعی کن از نظر روحی،عاطفی و معنوی خودتو قوی تر کنی،این حالتو بهتر میکنه عزیزم.

آخه من سه تا فسقلی وروجک دارم خداروشکر و شرایطتونو درک میکنم و تقویت جسمی واقعا خیلی مهمه.

راستی خوردن سویق عدس خونریزی رو کم و گاهی قطع میکنه.سبزی تره عاااالیه و اگر نفخش اذیتت میکنه توی سوپ و کوکو بذار پخته بشه یا با پیاز داغ تفت بده خیلی خوبه و خونریزی رو کم میکنه.

راستی امکانش هم هست که کمرت نیاز به تقویت داره میتونی از قرص کمر یا مخلوط تخم مرغ و آرد نخودچی روی کمرت بزنی و یه کاغذ روش بذاری و با یه روسری دور کمرت ببندی شب تا صبح بمونه،صبح تقریبا خشک میشه و شستنش سخت نیست.

راستی خدا خیرت بده باعث شدی یه سری چیزا یادم بیاد که برا خودم انجام بدم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

کاملااا نرمالی متاسفانه من م زایمان کردم ۲ ماه خونریزی شدید داشتم عین پریود دیگ میگفتم هیچ وقت خوب نمیشم..‌ چند تا پریود طولانیم داشتم بعدش ردیف شد بدنم البت دکتر خیلی رفتم