2777
2789

سلام بچه ها من تو این تاپیک قصد توهین به کسی رو ندارم و فقط دغدغه ی فکری خودم رو بیان میکنم و اینم بگم من ب شدددت مخالف کوچکتری آزار رسوندنی از جانب انسان ب حیوانات بی آزار هستم و اگر ببینم برخورد میکنم ..

اما هیچوقت نمیتونم کنار بیام ک حیوانی رو وارد محیط زندگیم کنم و اینهمههه واسش بریز بپاش کنم و فک کنم ک بله اینجوری صلاحش رو میدونم و حتی صلاح بدونم عقیمش کنم

اندکی شعر..🙂🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودته

این حیوون ها از اول توسط انسان اهلی شدن و با انسان هم زندگی میکنند . قادر به برگشت به طبیعت نیستند 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

من حيوون دارم

ولي كلا خوشم نمياد و دليليم نميبينم بخوام در موردش تبادل نظر كنم با كسي ك خلاف عقيده منه

ك چي مثلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب من همیشه پت داشتم و دارم...الانم یک گربه خوشگل و دو تا سگ دارم که برام خیلی عزیزند

به بهداشتشون اهمیت میدم و عقیمشون کردم چون عقیم کردن برای سلامت و افزایش طول عمرشون مفیده... بهم آرامش میدن و بهترین دوستام هستند و باید این نکته رو هم اضافه کنم که هر خرجی براشون میکنم خدا چند برابرش بهم برکت میده

کلاً عاشق حیواناتم،میبینمشون دست و دلم از شوق و لذت میلرزه و دلخوشیم هستند

البته به گربه ها و سگ های تو کوچه و خیابون هم غذارسانی میکنم و همچنین زمستونا خرده نون و گندم برای پرنده ها رو فراموش نمیکنم

ولی خب برام قابل احترام و قابل درکه که ممکنه خیلیا با نظر من موافق نباشن ولی خب دوستم ندارم کسی بیاد خونم و از حضور دوستای کوچولوم ایراد بگیره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

و حیوونا یه چیزی ترشح میکنن به نام فروم ن مثل گربه. درواقع اون فرمون باعث ایجاد حد و مرز بین حیوان و انسان میشه. الان انقد حیوونا به انسان نزدیک شدن که موندم چی بگم. سگ های ولگرد تو خیابون اصلا آدمو آدم حساب نمیکنن. یه بار یکیشون پای معلمم گاز گرفت خو خیابون و دیگه ول نکرد. واینا همش از نتایج نگه داری حیووناست. و البته دلیل اصلیش جوگیری ایرانیا. یهو همشون عاشق گربه میشن. یهو عاشق سگ میشن باهم و... 

به هیچ عنوان نمیتونم درک کنم که یه حیوون بیاد تو خونه زندگیم و رو فرش و مبل و تخت خوابم، اما اگر کسی دوست داشته باشه به من ربطی نداره. ولی خونه ش نمیرم، و نمیزارم حیوونشو بیاره خونه م

و اینکه دوستانی که پت دارن مخصوصا سگ، اون سگ واسه شما عزیزه، از نظر خیلیا نجس و ترسناکه، پس احترام بزارید و کنترلش کنید نزارید به مردم نزدیک شه

موافقم 

هرچی فکر میکنم نگهداری حیوون خونگی فلسفه و دلیلی جز رفع نیازای عاطفی خود آدم نداره 

اون حیوون احتیاجی به صاحبش نداره 

در واقع صاحبشه که به اون احتیاج داره هیچ لطفی هم به حیوون نمیکنه فقط داره واسه رفع تنهایی و محبتی که خودش بهش احتیاج داره ازش مراقبت میکنه

من دوست ندارم از هیچ حیوانی به جز لاک پشت نگهداری کنم چون یا پر می‌ریزه یا مو خصوصا گربه و سگ که خیلی ازشون میترسم البته بیرون براشون غذا میزارم اما  نمیتونم باهاشون کنار بیام چون به شدت از دست زدن به حیوانات  ترس دارم دست خودم نیست چه مرغو جوجه باشه چه بره و بز هیچ فرقی نداره اون لاک پشت هم بیابونی هستش توی باغچه  واسه خودش می‌چرخه وگرنه من کاری بهش ندارم  دوستشون دارم  اما به شدت میترسم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

حیوون مثل سگ و گربه احتیاج به نگهداری من و شما نداره 

قبلا چطور زندگی میکردن ؟! 

اینا همه ادای روشنفکری درآوردنه 

چشم و هم چشمی و ... 

آسیب نزنیم به حیوونا و بهشون غذا بدیم کفایت می‌کنه 

پول پت شاپ و آرایش و وسایل عجیب و غریب شون رو بدید مراکز درمانی و نگهداری حیوونای زخمی زیلی 

ادا در نیارید