2777
2789
عنوان

کمک اورژانسی

176 بازدید | 11 پست

بچه ها دوماهه تو اقدامم وای عین دوماه رو قبل پریودم شدید حالم بد میشه نمیدونم چمه انگار دل اینا میپیچه بهم حالت تهوع دارم احساس عفونت ادراری و نفخ شکم و درد تو دلم و …دارم 

ماه قبل اینجور شدم تستم زدم منفی شد بعدشم پریود شدم پریودی خیلی دردناکیم داشتم طوری که واقعا غیرقابل تحمل بود و کارم به بیمارستان کشید و رفتم زیر سرم 

حالا باز نزدیک پریودمه حالم شدید بده 

کسی دلیلشو میدونه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر زیاد شدن هورمونای عامل پریودی هست 

منم یکی دوبار  این طوری شدم 

خیلیی بده 

علائم‌گوارشی مثل دل پیچه و اسهال هم داره با درد شدید شکم و رحم و ...

تو زمان خارج از پریودت چند شب پشت سرهم مرزنجوش بجوشون با یه ذره  داروی جامع امام رضا بخور

من که خوردم خوب شدم 

نمک دریام مصرف کن 

از طب اسلامی بخر که اصل باشه 

یه کم رنگش کدر تره 

سونو دادی؟ چکاپ شدی؟ منم ۴ ماهه اقدامم الان ک‌ماه چهارمه درد ندارم هرماه از تخمک گذاری تا پریودی ...

نه هنوز ماه قبل فک کردم ویروسی چیزی گرفتم قبل پریودی اینجوری حالم بد شد اخه دو سه نفر از دور و بریام مریض شده بودن بعدشم دیگه پریود شد و اونم چ پریودی اخ اخ اخ چنین چیزی تا حالا تجربه نکرده بودم دیگه گذشت و حالا دوباره قبل پریودمه انگارم اشوبم حالم بده شدید الانم خواب بودم با حال بد از خواب پریدم 

گفتم شاید عفونت ادراری عنبر نساء دودشا دونه دادم ولی فایده نداره یه حال بدی دارم که اصلا نمیتونم بگم چمه 

به خاطر زیاد شدن هورمونای عامل پریودی هست  منم یکی دوبار  این طوری شدم  خیلیی بده&n ...

از بد بدتره 

امشب که با حال بد بیدار شدم نگران شدم گفتم نکنه چیزیم شده اینجوری میشم 

حتی کمر دردم دارم همه چی قاطی همه خودم نمیفهمم اصلا هم درد دارم هم دلپیچه و حالت تهوع اینا هم احساس عفونت ادراری هم احساس شدید ادرار در صورتی که مثانه ام به طور کل خالیه و …

اگه با اینا خوب بشم یه عالمه دعات میکنم 

از بد بدتره  امشب که با حال بد بیدار شدم نگران شدم گفتم نکنه چیزیم شده اینجوری میشم  حتی ...

برای الان که پریودی بهتره جوشونده ی پونه یا پنیرک یا آویشن  با عسل یا خرما بخوری 

برای عفونت زنان خیلی خوبه 

به همراه عسل و خرما و گرمیجات زیاد 

قند و شکر و نبات نخور بده برات 

کلا تو دوران پریودی رحم سرد میشه 

حتی قبلشم نباید لبنیات و انواع ترشی و چای و غذاهای نفاخ مثل سیر و پیاز و لوبیا سبز و نخود سبز و خیار و لپه و حبوبات بخوری

چون درد رو زیاد تر می کنن 

دارچین و زنجبیل و میخک و سیاه دونه و شوید هم هر کدومو داری بخوری خوبه برات 

همشون گرم هستن  

برای الان که پریودی بهتره جوشونده ی پونه یا پنیرک یا آویشن  با عسل یا خرما بخوری  برای عف ...

پریود نشدم این حالتام همش مال قبل پریودیمه 

ماه قبل هم اول اینجوری شدم بعدشم پریودی دردناک خیلی وحشتناکی داشتم جوری ک مردم و زنده شدم 

پریود نشدم این حالتام همش مال قبل پریودیمه  ماه قبل هم اول اینجوری شدم بعدشم پریودی دردناک خیل ...

اگه هکوز نشدی که بهتر 

شروع کن به مدت سه روز جوشونده ی مرزنجوش غلیظ به همراه یه نخود داروی جامع امام رضا بخور 

من که خوردم خیلیی خوب بود 

ان شا الله خوب میشی 

البته من دارویی چیزیم نمی خوردما 

مثلا دارو برای زیاد شدن هورمون برای بچه دار شدن و ...

مرزنجوش خیلی برای عفونت زنان خوبه 

هم هورمونا رو تنظیم می کنه