2777
2789
عنوان

نظرتون و بگید

284 بازدید | 27 پست

رفتم خونه مادر شوهرم هر ۱۴ روز میرم 

یه کیک خریدیم تولد بچمو اونجا بگیریم 

خواهر شوهرم صدا کرده منو تو اتاق میگه من گوشی آیفون خریدم بابا جو گیر شد برام خرید 

مامان نمیزاره بیارم جلوی شما نشون بدم 

من اصلا هنگ کرده بودم شما بودین چی میگفتین؟

با لبخند ملیح میگفتم مبارک

سپس از درون منفجر میگشتم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتم نه بابا بیار مبارک باشه عزیزم😂😂 یطور رفتار میکردم انگار به عنمم نیست هرچند واقعا نیست.

گوشی آیفون از هیچ نظر دیگه کلاس و برتری نداره و نمیصرفه تو بازار جهانی. کاری به ایران ندارم اینجا همه چی دیر جا میفته. یه قدم عقبیم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
متوجه نمیشم خب ب شما چ ک بهتون گفته

یعنی فکرده این می خواد حسودی کنه و با شوهرش دعوا کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
باباش خریده چرا منفجر بشی بابای تو هم واسه تو بخره

از اینکه گفته به ما نگن ،  یعنی مادره فکر کرده ما حسودیم یا نخواسته بدونه چنین خرجایی میکنن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
اصلا من وضع مالیم همین الان ده برابر از اونا بهتره 

پس ریلکس باش 

منگفتم تقصیر من نیست همشون میخوان ادای گدا ها و ندارها و دربیارن که یه وقت ما ازشون پول نخوایم &nbs ...

به خواهرشوهرت اینو گفتی؟