2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

intj

هیجی دیگه روانیم

بخصوص اگه ابانی باشی اوج روانیت

کم یابه این تایپ بهصوص تو خانم ها

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

istj

خوبش: فوق العاده مسئولیت پذیر

بدش: زیادی به موضوعات بی اهمیت فک میکنن

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

طبیعیه ک مال من هر دفعه ی چیز درمیاد؟:/

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

istj خوبش: فوق العاده مسئولیت پذیر بدش: زیادی به موضوعات بی اهمیت فک میکنن

Istj  یعنی چی؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
اگه راجع به تایپ ها توضیح بدی که چی هستن منم میگم چی هستم  من دیگه چیزی ندارم باشه برای بعدا

تایپ شخصیتی mbti 🔥💣

یه تست شخصیت شناسیه و ادما رو به ۱۶ دسته تقسیم کرده💜🍭

هر تایپ ۴ حرف داره مخففات کلماتی هستند💣🖤

Eبرونگرا/Iدرونگرا🐚🤍

Sحسی/Nشهودی🌱💚

Tمنطقی/Fاحساسی🦋💙

Jبرنامه‌ریز/Pبی‌برنامه🧋🧸

بهتره تست بدید که مطمئن شید🍄❤

Istj  یعنی چی؟؟

بطور خلاصه درونگرا، شهودی، منطقی و قضاوتگر

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"