2777
2789
عنوان

شغل خانگی.خیاطی

1034 بازدید | 41 پست

قشنگا کسی تاحالا تجربه کار کردن توخونه رو داشته خیاطی کنه بفروشه خواستم یه شغل خونگی کوچیک دستوپاکنم گفتم اگه تجربه دارین راهنماییم کنید.ممنونتون میشم❤️✨

عروسک سازی 

منجوق دوزی برا ی تولیدی

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم میخاستم تاپیکشو بزنم. قیمتا دستت هست. نازک دوزی بلدی

قیمتا دستم نیس حقیقتا من دبیرستانمو تموم کردم امسال رشتم طراحی دوخت بود خواستم لباس خونگی و فرم مدرسه و سرویس اشپزخونه بدوزم گفتم ببینم چجوریه چه وسایلی ضرروری تره از سال اینده برم دنبالش

قیمتا دستم نیس حقیقتا من دبیرستانمو تموم کردم امسال رشتم طراحی دوخت بود خواستم لباس خونگی و فرم مدرس ...

خوبه پس کار بلدی.

فرم‌مدرسه رو معمولا به تولیدی هایه مشخص خودشون مبدن.

شخصی دوزی‌میتونی انحام بدی پولش بدک نیست.

تولیدی بخای بزنی خرج داره درلمد خاصی نداره

چرا ؟ مشتری ندارین یا سودتون کمه

شخصی دوزی که فقط و فقط دردسره کلی هم وقت باید بزاری   بهترینم باشه یه ایرادی دوست دارن بگیرن

سری دوزی هم خیلی مزدش کمه نمیصزفه اصلا 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
قیمتا دستم نیس حقیقتا من دبیرستانمو تموم کردم امسال رشتم طراحی دوخت بود خواستم لباس خونگی و فرم مدرس ...

من از سرویس آشپزخانه شروع کردم ،،،همه مفت میخواستن ازم مثلا یه سرویس ۳۰۰پای خودم درمیاد ۴۰۰میفروختم اینا ۲۰۰میخواستن بخرن 

بعدم شخصی دوزی که الگو کشی رو مخم بود علاقه نداشتم 

مشتریم انچنان نبود اگرم بود بدون پول 

بعدم سری دوزی مانتو که اونم نشد درامدش خیلی کمه 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩