اصلا اینکه ازشون بیماری رو بگیرین براتون مهم نیست هی بغلشون میکنین و بوسشون میکنین
من کلا آدم حساسیم و به شدت از سرماخوردگی و باقیه بیماریهای ویروسی میترسم اما دخترم که مریض میشه هی دوس دارم بچسبونمش به خودم تا آرامش بگیره مادر بودن چقد عجیبه🥰🥰🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
آره هیچوقت نگران مسری بودنش نیستم کاش اون نگران بود الان از من ویروس گرفته دلم کبابه براش
الهی عزیزم برا منم پیش اومده که خودم اول سرماخوردم و بعد دخترمم گرفته آخه چه میشه کرد هرچقدرم رعایت کنیم باز احتمالش زیاده که طفلیا بگیرن چون همه کاراشون با خودمونه برا همین باید بیشتر مراقب خودمون باشیم
واقعا همینطوره بااینکه حالم بد بود خب خودم باید غذا بذارمبراش قاشق بذارم دهنش تا بخوره خب معلومه می ...
دقیقا درسته من گاهی هزاران بار دستامو میشورم ولی بیفایده اس آخر اونم میگیره هوا رو به سردیه قرصای مولتی ویتامین و مکمل خودتون استفاده کنین که ریسک بیماری کمتر بشه به کوچولوتون هم مناسب سنش شربت مکمل بدین