2821
2789
عنوان

دکتر نا امیدمون کرد😔😔😔😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 40 پست
چشم ممنون عزیزم، روح همه ی رفتگان شاد😥

عزیزن می دونم سخته ولی به خاطر مامانت سعی کن قوی باشی

خواهرشوهر من وقتی باباش فوت کرد گفت مدت زیاد جلوی مامانم غصه بخورم مامانم رو هم زودتر از دست میدم

الان انقدر مادر و دختر به فکر هم هستند اصلا کاری نمی کنند بهشون استرس وارد بشه و یکبار طوریشون بشه

چون همش میگن پدر رفت حداقل اینایی که هستیم هوای هم رو داشته باشیم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شاد  یاد پدربزرگم افتاد ،خوابم بودم ،عطرش پیچید ،از خواب بیدار شدم 😪 ایشون هم مثل پدرتو ...

وای خدابیامرزه، ماازآازایمرفقط اینو میدونستیم که آلزایمری کسیو نمیشناسه، نمیدونستیم چه دردی میکشن وچجوری میرن😥

عزیزم تامیتونی بغلش کن بوسش کن قدرش بدون حتی اگه تورونشناسه

😔

میگم بابا جون تو منو نمیشناسی اما من میدونم چقدر واسم زحمت کشیدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره منم فقط مامانمو دارم، غم بزرگیه 😣😣

عزیزم هوای مامانت رو داشته باش و سعی کن همیشه با کارهای کوچیک هم که شده خوشحالش کنی

در ضمن شما فقط مامانت رو نداری

از همه مهم تر ما خدا رو داریم که همیشه در کنارمون هست و بسیار مهربان تر از پدر و مادرمونه

ولی خدا ما رو ببخشه که همیشه فراموشش می کنیم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
وای خدابیامرزه، ماازآازایمرفقط اینو میدونستیم که آلزایمری کسیو نمیشناسه، نمیدونستیم چه دردی میکشن وچ ...

ممنون عزیزم

وقتی مزمن باشه ،درد خیلی وحشتناکی میکشن 

یادمه روزای آخر پدربزرگم که زمین گیر شده بود  ،پدرم و عموم می خواستن جابه جاش کن ،که زخم بستر نگیره ،از درد جیغ می کشید  ،دکتر میومد بالا سرش ،می گفت تموم بدن و مفاصلش  در اثر بیماری تحلیل رفتن 

😐🤷🏻‍♀️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز