2777
2789
عنوان

این پوست چه رنگیه 👀

110 بازدید | 13 پست

متاسفم که نمیتونم عکس کامل بزارم 

خودم نمیتونم تشخیص بگم رگای دستمم نگاه کردم خیلی کمرنگن چیزی دستیگرم نشد

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

گندمی روشن

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گندمی روشن

امکان داره بخاطر دوربین روشن تر بیفته ؟

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اگر تن رنگی منظورت هست قابل تشخیص نیست با نور مصنوعی.  داخل نور طبیعی خورشید باید بررسی کنی.&n ...

اره همون 

داداش عکس کو

الان یبار دیگه میزارم

الان یبار دیگه میزارم

اون چیزی که تو عکس معلومه گندمی روشنه اگه حس میکنی تیره تر از عکسه گندمی هستی

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اون چیزی که تو عکس معلومه گندمی روشنه اگه حس میکنی تیره تر از عکسه گندمی هستی

فکر میکنم تناژ رو میخوان

یعنی گرمی و سردی پوست(بالا نوشته رگ های دستم رو نگاه کردم و..) 

با عکس من اصلا نمی تونم تشخیص بدم🤔

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 

مرسی دوستان میخواستم رژ لبی ک به رنگ پوستم بیاد بگیرم

فکر میکنم تناژ رو میخوان یعنی گرمی و سردی پوست(بالا نوشته رگ های دستم رو نگاه کردم و..)  با ع ...

اها اگه اونجوری منظورشون باشه یه عکس از مچ دست بفرستن میتونیم تشخیص بدیم

فکر میکنم تناژ رو میخوان یعنی گرمی و سردی پوست(بالا نوشته رگ های دستم رو نگاه کردم و..)  با ع ...

فردا میرم تو حیاط چک کنم 😄

فردا میرم تو حیاط چک کنم 😄

:) آره خوبه

با پارچه سفید دور صورت هم میتونی بررسی کنی. 

داخل آینه نگاه کن اگر صورتت به رنگ زرد و یا سبز میزد رنگش، ته مایه رنگ گرمه. 

اگر به صورتی می‌خورد، سرده. 

از طبع هم می تونی استفاده کنی، معمولا طبع های خشک پوست با ته مایه رنگ گرم دارن. 

طبع های مرطوب پوست با ته مایه سرد. 

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن.