2777
2789

نمیشناسم ولی دختر کیسا داغونن خوددانی😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موسسه تبیان. همسان گزینی داره. ولی اگه اختلال مغزی یا روحی فرد نداشته باشه به دردش میخوره. اگه فردی این اختلالات رو داشته باشه این موسسه قبولش نمیکنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نمیشناسم ولی دختر کیسا داغونن خوددانی😂😂

چرا؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فامیل همه ازدواج کردن یا کوچیکن درو همسایه که نمیشناسیم اهل دختر بازیم که نیست موندیم بخدا

پس پسر پاک و خوبی هست. 

خدا حفظش کنه. 

کامنت قبلی من رو دیدید؟ تو همین تاپیک در مورد تبیان نوشتم. 

چیکار کنیم پس هیچکسو پیدا نمیکنیم واسش😔

بین فامیل خودتون اشنا و دوست و همسایه هم هیچکس؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
چرا؟ 

دوستم تجربهش تعریف میکرد یا پول مرستن یا چادرت سانت میزنن نماز و اعتقاداتت میپرسن.