2777
2789

تایک چیزی جابمونه یاخراب بشه شروع می کنه داد وبیدا وهمه تقصیرها گردن من میفته حتی دلیل براش بیارم خودت مقصری بازم میگه نه زن وبچه من فلنن وبیسارن اخه شوهر جان خدارو درنظر بگیر من که دیگه اخلاقت رو میدونم شوهرای شما هم این طورن شما چه واکنشی دارید مقابلشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغش یه پا داره میفهمم چی‌میگی پدر خودمم ازین دستهس. باهاش بحث نمیکنم میگم ضرر مالی باشه جانی نباشه🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

باورت میشه دوماه میشه دعوا نکردیم صمیمی خوش وشاد امروز کلی اینور اونور رفتیم وسط دعوا هر چی از دهنش دراومد گفت اصلا حرمت لحظه های خوبی رو که داریم نگه نمیداره فحش به خانوادم میده منم میگم خودتی وخواهر مادرت

باورت میشه دوماه میشه دعوا نکردیم صمیمی خوش وشاد امروز کلی اینور اونور رفتیم وسط دعوا هر چی از دهنش ...

بهش بگو خجالت بکش حیاکن ادامه نده

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

تو این سی سال زندگی مشترک مثل ی رفیق مثل مرد کمکش کردم با رسنگین بلند کردم که ا لان دیسکم داغونه موقع چک وقرض از خانوادم براش کمک گرفتم اصلا اهل ارایشگاه وهزینه هاش نیستم مگه عروسی چیزی ۳تا بچه براش اوردم امروز میگه مردم زن دارن من ا     ن دارم ببخشید البته خیلی دلم میشکنه با حرفاش بیشتر اوقات مهربونه زحمتکشه چیزی برامون کم نمی زاره ولی وقتی عصبانی باشه همه دنبال سوراخ موش می گردن

بهش بگو خجالت بکش حیاکن ادامه نده

کاشکی می تونستم جوابش رو ندم ولی حیف که کلی جلو بچه ها به هم توهین کردیم الانم غذاشون رو گذاشتم جلوشون واومدم بخوابم وباز هم این بگزرد