2777
2789
عنوان

حجم موهای جلوی سرم خیلی کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 24 پست
همه توی خانواده ما موهاشون پرپشته  فقط شانس بد من موهام کمه

منم نسبت به خواهرام موهام خیلی کمه از اولم همینجور بود اونا کشیدن به مامانم ولی من کشیدم ب سمت پدری همشون بورن و تار موها نازک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازماش دادی اسی  کمبود مواد مغذی داشتی؟  چند وقته درمان میکنییی؟

ازمایش تیروئید و هورمونی و کم خونی اینا دادم هیچ مشکلی ام نداشتم

من دقیقا از شهریور پارسال درگیرم نزدیک ۷ماه ریزش داشتم بعد ریزش قطع شد الان کم  پشتی و کم شدن شقیقه ها خیلی اذیتم میکنه 

موهای جلوتو کوتاه کن پرتر حداقل پرترنشون میده منک هربارهی کوتاه میکنم بهتره روغن بادوم بزن جاهای خال ...

منم دو سری کوتاه کردم حس کردم بهترشد الان که رشد کرده قد گرفته حس میکنم یجوریه

ازمایش تیروئید و هورمونی و کم خونی اینا دادم هیچ مشکلی ام نداشتم من دقیقا از شهریور پارسال درگیرم ن ...

اول باید علت ریزشت معلوم شه اخه 

من که آزمایش دادم همههه ی مواد مغذی بدنم کم بود آهن روی زینک واسه همین با قرص و اینا حل شد 

.
اول باید علت ریزشت معلوم شه اخه  من که آزمایش دادم همههه ی مواد مغذی بدنم کم بود آهن روی زینک ...

خب دکتر بمن گفت هر ازمایشی مربوط به ریزشه نوشتم البته ازمایش نمی نوشت برام میگف بخاطر رژیمه مشخصه با خودت چ کردی بعد که گفتم ریزش ابروهم دارم ازمایش نوشت

منم دو سری کوتاه کردم حس کردم بهترشد الان که رشد کرده قد گرفته حس میکنم یجوریه

روغن بادوم امتحان کن منک هربار ابروهام میریزه میزنم هم ریزشش قط میشه هم پر رشدشم میبره بالا موهامم چندبازی امتحان کردم زیاد نه وقت نمیکنم ولی تاثیرداشته