2777
2789

بچه ها لطفا کمک کنید . 

من  قصد توهین به افرادی که سگ خانگی دارند و ندارم . فقط همفکری میخوام و بگید ک چی کار کنم . 

من یه بچه کوچک دو ساله دارم و همسایه ما تو اپارتمان ی  هفته است سگ خونگی داره . خانواده دوست داشتنی و محترمی هستند ولی سگ رو هر روز یا روزی دو بار میارند تو ساختمان پایین تو محوطه پارکینگ و حیاط (پارکینک و حیاط ما به هم وصله ) که کار ادرار  و ...مدفوع کنه . 

حتی میشنوم ک میگه اگه کاری داری بکن . 

بعد ببخشید ب دیوار های پارگینگ رد ادرار و داخل حیاط و پارکیگ مدفوع ریخته .تمییز نمیکنه و میره دو باره فردا .این چمد روز تکرار شده . بچه من دو ساله است دست ب همه جا میزنه و تو دهن میکنه . کسایی که بچه دارند میدونن ک بچه کوچک همه دست دهنشه . ما یه ساختمان سه طبقه هر طبقه تک واحد هستیم و اون طبقه فعلا کسی سالن نیست . من هستم و خانواده بالایی . 

الان چی کار کنم ،چطور بگم ک دشمن نشن . اخه ما هر دو مالک هستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محترمانه بهشون بگید و دقیقا همینکه گفتی بچتون اینجوریه و دغدغه تون اینه رو بهشون بگی شاید درک کردن 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نمیخواد دنبال مدل گفتن باشی

رک و پوست کنده بگو ادرار و مدفوع سگتونو تمیز کن من بچه‌م به همه جا دست میزنه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

خاک تو سرشون  اگ جیش وپی پیش تمیزه خوب تو خونشون بزارن کارشونو بکنن نکه تو پارکینگ مشترک 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭