2777
2789
عنوان

آقایونی ک از روبیکا سر در میارن

1049 بازدید | 12 پست

چجوری کد فیل تری درست کنیم یا یه نفر فیل تر کنیم؟لطفاااا هر راهکاری ک دارین بدین 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

از برنامه ترموکس کسی سر در میاره؟

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

ببخشید یه سوال برام پیش اومد؟ چرا از آقایون پرسیدین؟ نمیشد مخاطبتون همه باشن؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال برام پیش اومد؟ چرا از آقایون پرسیدین؟ نمیشد مخاطبتون همه باشن؟

خوب اقایون بهتر سر در میارن از این‌موارد

مخاطب همه هستن من فقط این عنوان زدم ک اقایون ببینن بیان 

نمیتونید کسی رو فی.لتر کنید فقط میتونید براش گزارش ارسال کنید که خلاف قوانین کشور و روبیکا عمل کرده اگه تعداد گزارشاتاون کاربر و کانال و پیج زیاد شد روبیکا میبندهپیجشو

ترموکس یه ترمینال یا رابط یا گذرگاه یا همون خط فرمان سیستم عامل لینوکس هست کهباهاش عموما دستورات از سیستم اندروید یا ویندوز رو به سرور ارسال میکنند برای ارتباط با سرور لینوکسی

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
نمیتونید کسی رو فی.لتر کنید فقط میتونید براش گزارش ارسال کنید که خلاف قوانین کشور و روبیکا عمل کرده ...

پس با ترموکس نمیشه کاری کرد؟

هیچ راهکاری برای فیلتری نیس؟

پس با ترموکس نمیشه کاری کرد؟ هیچ راهکاری برای فیلتری نیس؟

خیر مگه اینکه تعدادی ازکاربران واقعی اون پیج رو گزارش بزنن و روبیکا برسی کنه و اگه خلاف قوانین بود مسدود میکنه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
خیر مگه اینکه تعدادی ازکاربران واقعی اون پیج رو گزارش بزنن و روبیکا برسی کنه و اگه خلاف قوانین بود م ...

مثلا چند نفر گزارش بزنن ک فی لتر شه؟

مثلا چند نفر گزارش بزنن ک فی لتر شه؟

تعداد دقیقش رو مشخص نکردن ولی معمولا بالای ۱۰ نفر

همینجور الکی مسدود نمیشه باید حتما یه مورد منکراتی یا خلاف قانون روبیکا و قوانین کشوری رو عمل کرده باشه وگرنه ۲۰ نفر هم گزارش بزنن چیزی نمیشه

تعداد دقیقش رو مشخص نکردن ولی معمولا بالای ۱۰ نفر همینجور الکی مسدود نمیشه باید حتما یه مورد منکرات ...

مرسی 

راهی پیدا کردی؟

نه متاسفانه