2777
2789

بنظرتون بگم بابام به بهونه ای ماشین از دامادمون بگیره؟ چون فرداش دامادمون میره خواهرشو چون تازه اومده ایران تو شهر بگردونه😐 آدم پشیمون میشه از مهمونی رفتنشم اون از اعصاب خورد کنی طول مهمونی که تو تاپیک قبلی ام گفتم اونم از آخرش که شوهر خواهرم پرو پرو گفت من خستم شکم درد دارم نمیتونم برسونمتون... درحالی که قبلش سرومر گنده نشسته بود با خواهرش هرهر و کرکر راه انداخته بود... بیچاره خواهرم مجبور شد مارو برسونه حالا قبل اینکه بابام ماشین بفروشه ۲۴ ساعته تو ماشین ما پلاس بود الان این اداهارو درمیاره🙄🙄 خوبه همون ماشین هم بابام براش خریده و بنامش نیست اونموقع چیکار میکرد دیگه توف بهش شما بودید زورتون نمی اومد؟ 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتی بابام پول داره ماشین زیرپادامادبندازه حتماقبلش زیرپامنم انداخته حرص نخورم منتظرنباشم دامادبرسونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زیاد که به داماد سرویس میدین بدهکار میشید 

وای دقیقا وقتی که ماشین نداشت پدر من گفت نداره بزار من بگیرم تازه اونم ماشین درست و حسابیا نه پراید و اینا اونوقت که دیده یکم ما اوضاعمون بده پرو شده

بابات چرا خرید اینم از اون داماد بی خاصیت هاست.همین ک اجازه داده پدر خانمش برایش ماشین بخره نشون داد ...

والا البته ماشین بنام خواهرمه نمیدونی چقدر پروئه این بشر

نه وقتی بابام پول داره ماشین زیرپادامادبندازه حتماقبلش زیرپامنم انداخته حرص نخورم منتظرنباشم دامادبر ...

چرا بحث عوض میکنی چه ربطی داره اون ازدواج کرده ماشین نداشتن هی زرت و زرت کرد شوهره بابام خرید زد بنام خواهرم 

والا البته ماشین بنام خواهرمه نمیدونی چقدر پروئه این بشر

می‌دونم چی میگی.ماهم یه همسایه داریم دوماد سرخونه شده کار هم برایش جور کردن.تازه خرج زنش و بچش هم ب عهده پدر خانمشه.غذا هم باید مرغ باشه براش ماهی....هر غذای هم نمیخوره.من میبینم حرصم میگیره.وقتی هم میبینیش سینه سپر منم منم داره.و مغرور.یکی نیست بگه تو با کت شلوار مردم دوماد شدی.حالا حالت رو درک میکنم