2777
2789
عنوان

انقدر مسافر اومده😫😂

413 بازدید | 36 پست

استان گیلانم وایییی اصلا نگم وحشتناکه نمیشه از در بیرون رفت  تازه بارونه حسابی هوا سرده😂 میگن ورودی رودبار ۳۰ کیلومتر ترافیکه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واس گیلانم الان زیر دوتا پتوعم

وای اره یهو پرت شدیم تو پاییز 😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من نمیدونم اینهمه شهر چرا همه هجوم میارن شمال

الان شهرکرد و همدان و و یاسوج و سنندج و تبریز و اردبیل و ارومیه و مابقی این شهرها هم واقعا هوا خوبه و هم جاهای گردشگری قشنگی داره 

نمیدونم چرا ملت ایران فقط شمال😐

من تو یه تاپیک گفتم شمال شلوغه  هوا هم خوب نیست نیاین  اومدن کلی توهین کردن که واسع رفتن ...

ای بابا🥲🥲

من تو یه تاپیک گفتم شمال شلوغه  هوا هم خوب نیست نیاین  اومدن کلی توهین کردن که واسع رفتن ...

منم مستفیض شدم😂😂

گفتم اگه میخواین چادر بزنید خودتونو عذاب بدین

بمونید شهر خودتون از امکانات تفریحی شهر خودتون استفاده کنید

ترورم کردن👩🏻‍🦼

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
این مردم طرف مازندران رو داغون کردن  حالا نوبت گیلان ورشت و...شده

واقعا برای ما سخته از طرفی حق هم میدم آخر شهریور و تعطیلی خورده چند روز بچه هاشون هفته دیگه مدرسه هستن اومدن استفاده کنن