2777
2789
عنوان

انقدر مسافر اومده😫😂

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 36 پست
من نمیدونم اینهمه شهر چرا همه هجوم میارن شمال الان شهرکرد و همدان و و یاسوج و سنندج و تبریز و اردبی ...

منم دقیقا همینو میگم😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان می‌رن اونجا سرما می خورن برمی گردن بقیه رو هم مریض می کنن خدا ازشون مگذره 

🥲🥲 واقعا سرده کسی مراقبت نکنه راحت مریض میشه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مستفیض شدم😂😂 گفتم اگه میخواین چادر بزنید خودتونو عذاب بدین بمونید شهر خودتون از امکانات تفری ...

😆😆😆😆😆

نگفتن اگر ما نیایم کی از گشنگی و فقر نجاتتون بده ؟ 

حالا خوبه یک عمر نیاکان ما تو کار کشاورزی و باغداری و دامداری بودن 

آخه چه گشنگی ای ؟!!!

روستای ما خیلی خوشگله کلی آدم میاد هر تعطیلات 

یعنی وقتی میبینم وسط جنگل کنار رودخونه پیک نیک روشن میکنن و یه شونه تخم مرغ نیمرو میکنن با روغن جامد 

با خودم میگم خداییش اینجور تفریحا بهشون کیف میده ؟ 

من خودم تا چند تا سیخ کباب نخورم از جام بلند نمیشم 😄

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خانومای گیلانی مال کدوم شهرید.

لاهیجان 😁

منم شیزازم زیر اسپیلت  ولی شهر ما شلوغ شده ولی همه جاتعطیله . ما هم از تهرون برامون مهمون اوم ...

واقعا اینجا ما شوفاژ روشن کردیم😂 ایشالله فردا باز میشه 

😆😆😆😆😆 نگفتن اگر ما نیایم کی از گشنگی و فقر نجاتتون بده ؟  حالا خوبه یک عمر نیاکان ما تو ...

اتفاقا منم همینو گفتم

تو صف توالت و حموم عمومی بودن و پهن کردن لباس زیر خیس روی درخت چه خوشگذرونی اخه

بشینی خونت بهتره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خوب اینا باید تو این دو روز تو ترافیک باشن نهایت ورودی گیلان دستاشون بزنن به دیوار بگن سک سک  ...

دقیقا همش تو جاده هستن اینا هم اومدن نمی تونن بیرون برن انقدر که بارونه 

من بمیرمم تو چادر نمیخوابم مسافرت یعنی هتل و رستوران  نه ذلت دادن به زن وبچه

همون دیگ پول نداری چه اصراریه بیای مسافرت اخه تو تمام پیاده روها چادر زدن تو این بارون. انگار ما داریم وسط مسافرتشون زندگی میکنیم. از در خونه نمیشه رفت بیرون انقدر که ترافیکه هیچ ابادانی هم که برای استان ندارن فقط خرابی و کثیفی لب دریا پر شده از پوشک بچه و .... 😑 بعد میگن ما نباشیم شمالیا گشنگی میمیرن😑😂 

دقیقا همش تو جاده هستن اینا هم اومدن نمی تونن بیرون برن انقدر که بارونه 

جدی موندم فازشون چیه 

من خودم خیلی دوست دارم

یه روز

بیام گیلان 

ولی قطعا یه بار میام که 

تعطیلات نباشه 

که این همه ادم بریزن

اونجا نفهمی 

چی به چیه

😂😂😂😂😂😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اتفاقا منم همینو گفتم تو صف توالت و حموم عمومی بودن و پهن کردن لباس زیر خیس روی درخت چه خوشگذرونی ا ...

آره والا آخر بدبختیه به نظر من با فلاکت بری مسافرت.

اونم مدعی میشن خیلی خوش گذشته 😂😂😂😂

آره والا آخر بدبختیه به نظر من با فلاکت بری مسافرت.   اونم مدعی میشن خیلی خوش گذشته 😂😂😂😂

من گفتم همون هزینه رو شهر خودتون برید جاهای تفریحیشو بگردین

یکی برگشت گفت تا امثال تو هستید ایران پیشرفت نمیکنه😐😐

نمیدونم چادر زدن تو خیابون و پارک چه پیشرفتیه😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.