2777
2789

من دقیقا از پارسال همین موقع ریزش مو گرفتم اوایل کم ولی به مرور شدیدتر شد و بعد یکم قطع شد و دوباره ریزش گرفتم اصلا هیچی از موهام باقی نمونده موهام تا روی باسنم بود پرپشت و قشنگ الان تا کمر و حتی کمتر و شده نخ باریک انقدر غصه میخورم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

آزمایش هورمونی و آزمایش چکاپ و سونو دادی ؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر چی بگم با اینکه ریزش مو دارم کف خونم پراز موهای سرمه هر روز جمع میکنم موهامو میبافم شوهرم بازشون میکنه میگه نباف واز دوباره ریزش وبه غیر از ریزش مو شوهرم موهامو هم میخوره

آزمایش هورمونی و آزمایش چکاپ و سونو دادی ؟

هورمونی نه ولی بقیه رو انجام دادم مشکی نبود 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

منم ریزشم شدید بود جوری ک دا هیچ مویی نمونده واسم   رفتم ازمایش دادم  کبد چرب نشون داد    دکتر هم  هیرویت و اسپری لامینین و ی قرص هورمونی داده    الان یکم کم شده     ولی میگن کبد چرب هم ریزش میاره

منم چندماهه ریزش مو گرفتم😭

اصلا نمیدونم دلیلش چیه😭😭😭

هورمونی نه ولی بقیه رو انجام دادم مشکی نبود 

هورمونی هم بده حتما

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یه سوال وقتی برم حموم  دستمو ببرم  لای موهام  ماساژ بدم یکم  چهار پنج تا  م ...

طبیعی من چپه ای میریزه بیشترم تو حموم بیرون حموم خیلی نیست