2777
2789
عنوان

پنیک و اضطراب

288 بازدید | 23 پست

کسی بوده که سابقه ی پنیک و اضطراب طولانی مدت داشته باشه؟ و بعدش خوب بشه؟ من خوب شدم ولی از اون موقع تا حالا مغزم زود خسته میشه ضعف میکنم 

کسی اینجوری هست ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ده سال دچار حملات پانیک بودم الان چندوقتی میشه که روزا دچار حمله نمیشم منتها بعضی اوقات شب تو خواب دچار حمله میشم منم دقیقا مثل توام زود خسته میشم و حوصله بیرون و آدما رو ندارم کلا بی حوصله شدم 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
من ده سال دچار حملات پانیک بودم الان چندوقتی میشه که روزا دچار حمله نمیشم منتها بعضی اوقات شب تو خوا ...

میشه از علائمت بیشتر بگی سرگیجه و عدم تعادل داری؟ یا اینکه چشات به نور حساس باشه زود خسته بشی و ضعف کنی

میشه از علائمت بیشتر بگی سرگیجه و عدم تعادل داری؟ یا اینکه چشات به نور حساس باشه زود خسته بشی و ضعف ...

سرم سبکه و نسبت به نور و صدا حساس شدم تمرکزم ضعیف شده همش دلشوره دارم

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
وایییی منم چطور به کار و زندگی میرسن پس ؟ من میترسم ازدواج کنم🙁 احساس لرزش بدن هم دارین؟

سلام

من همه علائم پنیک رو دارم

حملاتم کنترل شدس یعنی حمله میاد باید دراز بکشم ی گوشه و نفس عمیق بکشم بقیه نمیفهمن حمله دارم فکر میکنن خیلی عادی دراز کشیدم

امشب میخاستم بخوابم یهو دلشوره زیادی اومد و حمله 

.  یساعت طول کشید تا رد کردم. دارو نم نمیخورم نمیاسخت دیگه هم نرفتم دکتر

موقع سحری هم فکم قفل شد بسختی چند لقمه خوردم

استخونا صورتم درد میکنه هنوز

تکون و لرزش بدن بخاطر اضطرابه

من گاهی فکر میکنم دارم غرق میشم یا پایین کشیده میشم

سرگیجه و تهوع و سبکی سر و بدن دردای بیدلیل هم دارم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

سلام من همه علائم پنیک رو دارم حملاتم کنترل شدس یعنی حمله میاد باید دراز بکشم ی گوشه و نفس عمیق بک ...

ممکنه علائم دائمی باشه ؟

من احساس شناور بودن دارم 

سرگیجه 

ضعف

حساسیت به صدا 

تازگی ها کل بدنم لرزش داره🥲🫠

ممکنه علائم دائمی باشه ؟ من احساس شناور بودن دارم  سرگیجه  ضعف حساسیت به صدا  تا ...

والا برامن دائمی نشده

ممکنه چندروز فقط قلبم درگیرباشه

یا یک لحظه قلبم تیر بکشه

علائم بیشتر سرگیجه و شناوربودن یا قایقی شدن هس

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

منظرتون از قایقی شدن چیه ؟

انگار تو قایق نشستی هی تکون میخوری حتی در حالت درازکش

بیقراری

والا برامن دائمی نشدهممکنه چندروز فقط قلبم درگیرباشهیا یک لحظه قلبم تیر بکشهعلائم بیشتر سرگیجه و شنا ...

وای عزیزم منم مثل شما هستم فقط قلبم دردمیگیره از هرلحاظ قلبم رو بررسی کردم

سالمه

منتهی فکم قفل میکنه کتف و شونه بازوی چپ قفسه سینم درد میگیره.دکترا میگن بخاطره پنیکه ولی من باورم نمیشه همش میگم الان سکته میکنم۰😭😭

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️