2777
2789

اره .. باشگاهی که میرم یه خیابون با خونمون فاصله داره ... تو راه یه فروشنده زل میزنه بهم .. چندشم میشه واقعا شخصیت خودشون رو میارن پایین بیچاره زن هاشون

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخم کن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نه جور بدی نگاه میکنم اگه بیشتر شه تند باهاش حرف میزنم میگم دنبال چیزی میگردین آقا؟ تو جای عمومی خی ...

منم جرعتش رو دارم اینجوری بگم ولی چون همساین .. و زن های همسایه هم همیشه ولن خودت میدونی ممکنه حرف دربیاد .... بعد میترسم اون مرده دست پیشو بگیره داد و بیداد کنه تو خیابون 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
نه جور بدی نگاه میکنم اگه بیشتر شه تند باهاش حرف میزنم میگم دنبال چیزی میگردین آقا؟ تو جای عمومی خی ...

منم موافقم واقعا با این تند برخورد کردن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

یعنی اونجوری نگاه میکنه؟ 😶

بهم علاقه داره چون 

خیره میشه همیشه 

بیچاره نگاه بد نمیکنه 

ولی من بدم میاد خب

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊

اره

قبلاً که سر کار میرفتم و مجرد بودم اون زمان

صندلی اون دقیقا پشت سر صندلی من بود. البته با فاصله 5 متری

چندین بار دیدم از پشت سر بمن زل زده

خیلی عصبانی میشدم. خدارو شکر که گذشت و دیگه تموم شد

منم جرعتش رو دارم اینجوری بگم ولی چون همساین .. و زن های همسایه هم همیشه ولن خودت میدونی ممکنه حرف د ...

متاسفانه اگه شهرتون کوچیکه خب طبیعیه

ولی شما برای حرف مردم زندگی نکن عزیزم