2777
2789

اره قسمت اولو دیدم

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بدم میاد از پسرش 

جدجدی فکر کرده خودش شرکتو میچرخونه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

معلومه که مالک زنده هست!

زخمِ کاری بدون مالک دیگه زخمِ کاری نیست! زخمِ سطحیه !!!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

سمیرا ام که با طلوعی تیک میزنه ای مالک بیاد طلاقش بده 

سمیرا با مالک هماهنگه...باهم دارند این نقشه ها رو میکشن،سمیرا طلوعی واسش وسیلست ولی خب طلوعی هم زرنگه یه حرکتایی میکنه غافلگیر میشه سمیرا مثل پیشنهاد دادن زمیناش به هولدینگ یا خواستگاریش تو مهمونی

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند