2777
2789
عنوان

اونقدر بدم میاددددد😡

152 بازدید | 14 پست

از اونایی که بی اجازه و بدون اینکه خودم بدونم دست به وسایلم می زنن و استفاده می کنن

خب چی می شه قبلش بهم بگینن

اصلا قبلش هیچ بعدش بگین چی می شه آخههههه😐😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خیلی بدم میاد یروزه میرم باشگاه بعد شیکرم گذاشته بودم کنارم کیفم  ی دختره دهن گذاشت ب ...

من بجای شما بودم  بهش میگفتم بیا مال تو  .واقعا بهش میگفتم یا مینداختم توی سطل زباله 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

منم متاسفانه دوست ندارم کسی حتی بچه هام به وسایل شخصیم دست بزنن     ولی خب جرات نمیکنن خو ...

برای من خانوادم چون اخلاقمو می دونن دست نمی زنن ولی فامیلا چپ می رن راست میرن به یه چیزی دست می زنن😕😡

من بجای شما بودم  بهش میگفتم بیا مال تو  .واقعا بهش میگفتم یا مینداختم توی سطل زباله

بخدا من اینجوریم ک اصلا دلم نمیاد دل کسیو بشکونم 

ولی افتضاح بدم میاد

اصلا ی خانوم چطور بخودش اجازه همچین رفتار زشتیو میده 

لیوان میداد بهش اب میدادم بعضیا واقعا بیفرهنگن

برای من خانوادم چون اخلاقمو می دونن دست نمی زنن ولی فامیلا چپ می رن راست میرن به یه چیزی دست می زنن ...

من فقط از بچه هام امنیت نداشتم    مثلا فلش هام  را توی یه کیف کوچیک گذاشتم .هر بار میبردن که فایل آزمون از نت روش بریزن و پرینت بگیرن.  بعد می دیدم فلشم ویروسی شده . یا وقتی وایفا سرعتش خراب بشه .نت منو روشن میکردن و نقطه اتصال روشن میکردن .. 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂