2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده ماه از عروسی میگذره بچم میخواد بدنیا بیاد😍

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

یک ماه یعد😅😂

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
۶ ماه بعد از عقد و در زمان عقد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 البته ناخواسته😅

عزیزم😅

واکنش همسر و خانواده ات چطور بود؟

من تو دوران عقد هر ماه کلی استرس میگرفتم ولی شوهرم عین خیالش نبود میگفت خیلیم خوبه😂

البته از نظر منم اشکالی نداره وقتی محرمین خیلیم خوبه😁 ولی چون خونمون آماده نبود استرس میگرفتم

.
عزیزم😅 واکنش همسر و خانواده ات چطور بود؟ من تو دوران عقد هر ماه کلی استرس میگرفتم ولی شوهرم عین خ ...

هیچی دیگه الان نی نی تو شکممه😅

خونواده شوهرم خیلی خوشحال شدن و هستن و مراقبن اما خونواده خودم یکم اذیتم دارن میکنن🥲 بابام که یکم چشم غره رفت گفت خیلی زود بود!! ولی مامانم واکنشش شدید تر بود و .... هییی بگذرییییم!!! حدود یک ماهه که با مامانم قهرم🤨 الانم با شوهرم قهرم😄🤣🤣 دیشب باهم دعوا‌کردیم منم زنگ زدم به مامان باباش. اونا هم اومدن وسایلمو جمع کرون منو اوردن خونه خودشون. پدر شوهرمم به شوهرم گفت اگه یک بار دیگه این دخترو اذیت کنی میزنم تو دهنت😂😂😂 شوهرمم نگران من بود که گریه کردمو داد زدم میگفت بچم کاریش نشده؟؟ باباشم میگفت دهنتو ببند دخترمو اذیت کردی بچه م بچه م نکن الان😂😂 خلاصه که فعلا سر سنگینم با اقای شوهر هرچند ما قهرامون یک روز بیشتر نیست

هیچی دیگه الان نی نی تو شکممه😅 خونواده شوهرم خیلی خوشحال شدن و هستن و مراقبن اما خونواده خودم یکم ...

عزیزم بسلامتی😍 از این دعواها بین همه زن و شوهرا هست غصه نخور. خداروشکر که خانواده همسرت هواتو دارن واقعا خیلی نعمت بزرگیه

پدر شوهر منم خیلی مهربونه و هوامو داره عاشقشم یعنی 

.