2777
2789

واکنشتون‌چیه تو رو خدا فقط نگید از کجا فهمیدم و اینا فقط بگید چیکار میکنید طلسم زدن برای بچم  فقط بگید باید چیکار کنم؟ خواهرانه کمک کنید نپرسید چجور و چطور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو دیوارای خونت آیت الکسی چاپ کن بچسبون،چندتا

قرآن زیاد بخونین توخونه،یا رو تلوزیون پخش کنین

یه حرز امام جواد بخر همیشه به بچت وصل باشه یا تو گردنش باشه

تو مفاتیح هم یه دعا برای باطل کردن سحر هست بخون

خدا لعنت کنه واقعا کسانی که دنبال این کارا میرن

خودشون چشونه ؟؟؟ همه بچه هاش خوشبخت شدن چه از نظر کاری ، اعتباری ، ازدواج

اونوقت ما اندر خم یه کوچه هستیم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
میتونم بپرسم دخترت چ علائمی دارا؟

افسردگی هیچ چیزی خوشحالش نمیکنه هیچ چیزی وقتی خونه هستیم میگه بریم بیرون وقتی بیرونبم میگه بریم خونه شب و روز تنها تو خونه میترسه خوابهای اشفته اصلا شبا خواب نداره وقتی هم نیخوابه اینجوری اصلا به چشم نمیاد اصلا  هیچ چیزی خوشحالش نمیکنه  کلا  حال روحیش خوب نیست از نظر جسمی هم نه و کلا خیلی دعوا داره با من و پدرش