2777
2789
عنوان

بچه ها سوسیس گرون شده خیلی بنظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست
اصلا مصرف نمیکنیم نه سوسیس نه کالباس نه همبر کارخونه کلا چیزای کارخونه ای رو حذف کردیم

خیلی خوبه...متاسفانه ما بخاطر تنوع غذایی و صرفه جویی تو وقت و انرژی مصرف میکنیم   

واقعنم حوصله میخواد هر وعده غذای خونگی بپزی

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه...متاسفانه ما بخاطر تنوع غذایی و صرفه جویی تو وقت و انرژی مصرف میکنیم     و ...

دیگه کاست و خیار و سالاد و نیمرو تخم مرغ و سیب زمینی اب پز و حبوبابت پخته واینجور چیزا خیلی وقت نمیگیره.عزیزم برخودتون و سلامتیتون اهمیت بدید

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
دیگه کاست و خیار و سالاد و نیمرو تخم مرغ و سیب زمینی اب پز و حبوبابت پخته واینجور چیزا خیلی وقت نمیگ ...

درسته ...

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
غذا چرا؟ یکی تو خیابون بقاپ بیار خونه ،گوشتشو درست کن حال کن با سوسیس خونگی😉

منظورم اینه من به حیونا غذا نمیدم یا نگهه داری نمیکنم .

بعدش یه چیزی یادگرفتین که تو سوسیس و همبرگر و .. گوشت گربه یا سگه آدم واقعا خندش میگیره این وسط حتما بهداشت حکم چغندر داره 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
منظورم اینه من به حیونا غذا نمیدم یا نگهه داری نمیکنم . بعدش یه چیزی یادگرفتین که تو سوسیس و همبرگر ...

اخه به حرف من بی ربط بود مگه من گفتم به گربه ها غذا بده؟

اینکه تو سوسیس همبرگر مواد آشغال استفاده میشه من نمیگم کاملا صحیح و موثقه ، بهداشت کیلو چنده؟ یه تاپیک اینجا بود پشت پرده شغلا، میگفتن خودشون به چشم دیدن تو کارخانه تولید چیپس تو روغنش پر سوسک بوده