2777
2789

عزیزم جسارت نشه بهت اما همه اینها رو در سایت های خارجی و یوتیوب میتونسی پیدا کنی و الکی هزینه دکتر پوست ندی

با تحقیق کامل و خونندن کامنت ها محصول مناسب رو پیدا میکردی

ضمنا دکتره چطور گفته ۳ محصول فقط لازمه!

شما حتما باید آبرسان بزنی و کرم دور چشم و تونر .‌‌.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم نکات مفیدی گفتی به دردم خورد ولی بنظرم تونر هم بخر من ژل شستشو که میزنم بعدش با تونر پاک ...

قربونت عزیزم

اره من زیاد آرایش ندارم برای همین گفت شوینده کافیه تونر ماسک صورت و کرم زیر چشم و اینا برای سن من لازم نیس حساس می‌کنه 

حالا گفتم فعلا گوش بدم تا ببینم بعدا چی میشه 😂

برا تغذیه هم چیزی گفت؟ فک کنم غذای چرب و شیرینیجات نباید خورد 🥺

اره

اول اینکه گفت چیزی که میخوری باید به مزاجت بخوره مثلا برنج ممکنه به تو نسازه و باید کمش کنی تا پوستت بهتر بشه 

و گفت دو ماه تخمه بستنی چیپس و ... رو  کم کنم میتونم تغیرات پوستی رو ببینم 

و حالا دارم سعی میکنم نخورم اگه هورمونی نباشه از بین میرن

عزیزم جسارت نشه بهت اما همه اینها رو در سایت های خارجی و یوتیوب میتونسی پیدا کنی و الکی هزینه دکتر پ ...

خب اول باید مشکل پوستت پیدا کنی که نیاز به آزمایش و ... داره که باید بری دکتر صرفا دیدن ویدیو و خوندن کامنت جواب نمی‌ده 

بعد باید نوع پوستت رو بشناسی که به نظرم بهتره ی متخصص مشخصش کنه 

و کرم زیر چشم و اینها رو گفت برای سن من نیازی نیست کرم مرطوب کننده یا آبرسان  شوینده صورت و ی ضد آفتاب خوب برای من کافیه 

تا الان هم که به نظرم خوب بود 

عزیزم جسارت نشه بهت اما همه اینها رو در سایت های خارجی و یوتیوب میتونسی پیدا کنی و الکی هزینه دکتر پ ...

و اینکه گفتن هیچ وقت  پوست ی بچه پنج ساله رو شما با فوم شست و شو ضد لک نمیشوری

هرچیزی در زمان خودش باید استفاده بشه