2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی بخواد بهم بده کلی ..

590 بازدید | 25 پست

دو ساله ازدواج کردم شوهرم دستشو کلا از خرج کشیده بیرون به طوری که یه چیز بخره کلی منت میزاره سرم فکر میکنه من ولخرجم ولی خیلی مراعاتشو میکنم اینقدری که به خودش میرسه به من و بچش نمیرسه اون سری اومده بهم میگه دوست دخترم موهاش کراتینس بدنشو لیزر کرده لباش فلانه بسانه بهش گفتم تو  قلط میکنی و اون دوست دخترت دیگه نمیخوامت

خیلی حرثم میده میدونم کسی رو نداره پدر شوهرمم اخلاقش اینطوره ولی نمیدونم چیکارش کنم 

شگفتاااا

میاد از خودش و دوست دخترش پیش تو میگه ؟ 

این ک دیگه زندگی نیست

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خانوادت پول بگیر و ب خودت برس

خوب نمیشه که چقدر بگیرم خودشونم اول ازدواجم بهم یه مبلغی میدادن ولی از وقتی فهمیدن شوهرم چشمش پشت پولامه دیگه پول نمیدن برام وسایل میگیرن تا شوهرم نگیره ازم

بگو چشمای باباقوری تو باز میکردی از اول خوب منو میدیدی الانم خیی دلت این چیزا رو میخواد سرکیسه رو شل کن ،نداری مهریمو بده شرت رو کم کن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ناراحت نشی بدت نیاد

آخه اینم شد زندگی

شوهر من غلط میکنه هفت جد آبادش بخواد ب خونه رسیدگی نکنه

دهنشم باز کنه غلطای زیادی ازش بیاد بیرون

ن اجازه دادم‌ن میدم 

والا بخدا نی نی سایت دیوانمون کرد