2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی بخواد بهم بده کلی ..

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر خرج کن تا بیاد بگه گوه خوردم

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

درست فهمیدم؟ یعنی دوست دختر داره و تعریفشو پیشت میکنه؟ یا شوخی خرکي میکنه😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مقابله به مثل کن، بگو اندام دوست پسرم رو که نگاه میکنم دست و پام شل میشه براش

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اینجور شوهرا رو فقط باید بری درخواست نفقه بدی تا دادگاه از حلقومشون بکشه بیرون والا.. اعصاب آدمو خر ...

درخاست دادم  هیچ به هیچ اومد امضا زد که بهش خرجی میدم فلان میدم بسان میدم هیچ به هیچ حتی یارانه رو میزاره تو جیبش

چرا جدا نمیشین؟؟؟؟؟؟

چند سری میخواستم جدا شم ولی با اصرار خودش و خونوادش مجبور به برگشت شدم سری اخر خونوادش نشتن باهام حرف زدن که پسرمون بدونت نمیتونه زندگی کنه قول میدیم خرجیتو بده بعد الان خودشون خرجی خودشون رو ندارن

چند سری میخواستم جدا شم ولی با اصرار خودش و خونوادش مجبور به برگشت شدم سری اخر خونوادش نشتن باهام حر ...

عزیزم این رابطه واقعا سمیه شما داری آزار میبینی روح شما الان آزار دیدس همسر شما فکر کنم واقعا عقل ندارع پیشنهاد میکنم بگین یا بریم مشاوره درست شو یا جدا شیم تهدید کنین.