2777
2789
عنوان

بچه چرا تکون نمخوره 😔

151 بازدید | 15 پست

خیلی ناراحتم خییلی 

دو تادوروز پیش خیلی لگد میزد تکون میخورد چیشده الان از کجا بدونم حالش خوبه امروز نمتونم برم بیمارستان فردا میرم تا فردا میمیرم از ترس 

۲۳هفتم

شیرینی خوردی به پهلوی چپ بخوابی بازم تکون نمیخوره؟

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیز شیرین زیاد بخور و به پهلو چپ بخواب

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

شیرینی بخور به پهلو چپ بخواب

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اره خوردم خبری نیست

پس برو بیمارستان عزیزم همین امروزم برو قسمت زایشگاه که تعطیل نیست خیلی ها این روزای تعطیلی زایمان می‌کنند نمیگن برو تعطیلی تموم شد بیا زایمان که 

اینجوری خیال خودتم راحت میشه عزیز جان

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اره خوردم خبری نیست

آرامش داشته باش.دکترا که میگن از هفته ۲۸ حرکت جنین بسیار مهمه و باید بشماری هفته های قبل اون مهم نیست...ی چیز شیرین بخور ب پهلوی چپ دراز بکش اگر توی نیم ساعت ۴ تا حرکت داشت خوبه.

منم خیلی مث شما نگران میشم کاملا بهت حق میدم.دستتو بذار رو شکمت آیت الکرسی بخون.براش صوت قرآن بذار ان شالله که واکنش نشون بده.

من میگم برو بیمارستان برای اینکه خیالت راحت بشه وگرنه بچه خسته میشه دیگه حال نداره تکون بخوره همین الان تاکسی بگیر برو