2777
2789

واقعا همیشه دعواس تو خونمون سر این موضوع ...

من دوست ندارم هر هفته یا هر دو سه هفته یه بار برم خونه مامانبزرگم اینا 😕 

فوقش هر ۳،۴ ماه یه بار ... یعنی هیچ لذتی از مهمونی نمیبرم من خودم نوه بزرگترم 

هیچکی هم سن و سال من نیس نوه های بعدی فکر کن ۱۰ سال ازم کوچیکن ... جمع خانمها هم که اصلا از موضوعاتی که خوشم نیاد صحبت نمیکنن هیچ همش فازشون غیبت و ... اس نه شوخی نه خنده همه چی خیلی خشک پیش میره ، از من طرف پدرم خیلی خوششون میاد و خیلی بهم لطف دارن ... طرف مادرم دشمنم نیستن ولی خوششونم نمیاد🤷🏻‍♀️ اون طرف خیلی باید رعایت کنم که شوخی اینا نکنم زیاد تو گوشی نرم و... خوابم میگیره اخر سر میرم تو اتاق اهنگ اینا گوش میدم که خاله و مامانم همیشه میگن بیا بیرون و چرا انقدر تو گوشی ای و...

ترجیح میدم خونه خودمون بمونم تا برم مهمونی (درون گراهم نیستم ، برون گرام) مامانمم همیشه میگه چرا با دوستات میری بیرون و وقت میذاری براشون به مهمونی میرسه میگی وقت ندارم و  چیکار کنم هم مامانم قانع بشه یه مقدار هم خودم که تو این جمع هام اذیت نشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از فامیلم‌متنفرم

من متنفر نیستم ازشون ... فقط دوست ندارم کمتر از ۳،۴ ماه یکبار ببینمشون البته دوست دارم بیان خونمون ولی دوست ندارم برم خونشون 😕 نمیتونم ارتباط بگیرم باهاشون دغدغه هاشون صحبتهاشون و... خیلی با من فرق میکنه 

میشینم ساکت یه گوشه هم فکر میکنن قهرم یا کم محلی کردن بهم و...

عاشق مهمونی های فامیلی هستم  کاش مادر بزرگم زنده بود بیشتر از قبل پیشش میرفتم  واقعا گاه ...

بحث مامانبزرگم جداست ... منم دوستش دارم ... ولی نمیدونم چرا نمیتونم بشینم تو مهمونی همش ساعتو نگاه مبکنم خمیازه میکشم کلافه میشم کلا ... احتمالا تو مهمونی هاتون هم سن و سالات زیادن یا اگه نه هستن کسایی که بتونی باهاشون صحبت کنی ... اما من جمع خانمها رو دوست ندارم . هم سن و سال من کسی نیست ... جمع اقایونم موضوع حرفاشون یا کاره و یا پوله  که نه علاقه مندم نه احساس راحتی میکنم ... بچه ها رو هم دوست دارم البته تا نیم ساعت فوقش میتونم با بچه ها سرگرم بشم بقیه اش میمونم به در و دیوار نگاه میکنم