2821
2789
عنوان

لاغری تو ۱۵ روز

195 بازدید | 16 پست

سلام دخترا من ۱۵ روز دیگه عقد دختر داداشمه و لباسم تنگه خودم اندامم خوبه نه لاغرم نه چاق ولی این شکم من خیلی میزنه جلو اصلا تو لباس خیلی بد میشه هر روز صبح ورزش میکنم که تا ۱۵ روز اینو اب کنم به نظرتون میشه ،😁

اری 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چاق نیستم وزنم ۵۵ ی مدت هرروز میرقصیدم پنج کیلو تویه ماه کم کردم باورم نمیشد چطوری با یه رقص ر..م ب هیکلم😂

البته من شافل میرقصیدم چون لاغرشدم گذاشتمش کنار

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
واقعا امیدوارترم کردی😍

اره

برامن خیلی تاثیرداشت من خیلی زود وزن کم کردم

جز رقصیدن نیم ساعتم برو پیاده روی تند،

بنظرم لاغرشدن خیلی راحته

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
من چاق نیستم وزنم ۵۵ ی مدت هرروز میرقصیدم پنج کیلو تویه ماه کم کردم باورم نمیشد چطوری با یه رقص ر..م ...

روزی چقدر؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

اره برامن خیلی تاثیرداشت من خیلی زود وزن کم کردم جز رقصیدن نیم ساعتم برو پیاده روی تند، بنظرم لاغ ...

ه‌میرقصیدی هم پیاده روی تند؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من چاق نیستم وزنم ۵۵ ی مدت هرروز میرقصیدم پنج کیلو تویه ماه کم کردم باورم نمیشد چطوری با یه رقص ر..م ...

ییعیعنی شافل برای لاغری خوبه؟

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵