شوهرسابقم کلی تهمتت زد و گفت نمیخوامت درحالیکه عالم و ادم سرپاکیم قسم میخورردن حتی خانوادش طرف من بودن خلاصه جداشدیم دقیقا یه هفته بعدطلاق همه چی روشد که اقا چندسال بوده داشته خیانت میکرده و دستش روشد قربون خدابرم همه چی به موقع روشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره...یک بنده خدایی به من یک تهمتی زد با ابروی من بازی کرد تقریبا یکی دوماه بعدش دامادش سرجریان ناموسی خودکشی کرد چنان آوازشون تو شهر پبچید و آبروشون رفت
میشه از اس ام اس های طرف که تهمت ناموسی زده شکایت کرد؟ چجور باید ثابت کرد دروغ میگه؟
ادعای شرف کن..اونوقت اون باید اینها رو ثابت کنه گفته هاشومنظورم، اگه نتونه شما میتونی پدرشو دربیاری زندانی داره شلاق داره اونوقته که آبروش همه جا میره و رسوا میشه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
به من تهمت زدن و دو روز بعد خودش رسوای دو عالم شد.
من با چشم دیدم.
ولی من گله گذاری و بی ادبی به خدا نکردم، چرا یکی دیگه شما رو اذیت کرده به خدا بی ادبی میکنید و از خدا طلبکارید. خدا تو این دنیا حتی شیاطین (به جز ابلیس)به همه مهلت داده تا هم گناه کنند و هم توبه و جن و انس خودشون رو اونطور که هستند نشون بدهند.
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان