2821
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 43 پست
تنبلی تخمدان دارم  با دارو فولیکولام بزرگ میشه اما نمیدونم چرا نمیگیره نه ازمایش اسپرم‌نرفت ب ...

یا از اسپرمه یا ممکنه لوله ها بسته باشن 

برای من لوله ها بسته بودن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم زدم به بی خیالی ماهم دوسال اقدام هستیم هشت سال ازدواج کردیم نمیدونم مشکلمون چیه همه ازمایشی دادیم مشکلی نیست فقط من تنبلی دارم اینم بگم تواین شش سال شوهرم خیلی بدش ازبچه میومدنمیدونم شایدخداداره تاوان ازش میگیره یکدفعه من پریودیم شدیدبوددکترم گفت شایدحامله ای همه علائمشو داشتم تومسیرکه برم ازمایشگاه بهم گفت سقطش میکنی مابچه نمیخوایم خیلی دلم شکست دم غروبی بود الان دوسال بهم میخنده میگه کوکجاست بچه همه بچه اوردن ماهیچی نداریم مازناهمیشه چوب دوسرسوزهستیم 

گاهی انسانم آرزوست
بعد نگفت چرا لوله ها بسته میشن؟ اگه تهرانی دکترت کی بود الان طبیعی باردار شدی  مبارکت باشه ع ...

ممنونم 

نه مجبور شدم آی وی اف کنم با دارو فولیکول های خیلی خوبی داشتم ولی آزاد نمیشدن  بخاطر بسته بودن لوله 

دکترم نگفت دلیلش رو