2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم‌بخدا اخه این همه دارو هم استفاده کردم دکترم برای خودش سوال شده که چرا نمیشه

مشکلت چیه عزیزم که دارو خوردی؟

شوهرت آزمایش اسپرم داده؟

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
چرا اینهمه نازایی زیاد شده؟ قبلا مردم با ده روش جلوگیری هم ناخواسته باردار میشدن. 

نمیدونم والا شانس مایه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

منم نمی تونم باردار بشم تنبلی تخمدان دارم دارو هم خوردم فایده نداشته این ماه ی فولی ۲۳.۵ روز ۱۸ سیکل داشتم آمپول زدم و دوفاستون خوردم دیگه نمی دونم این ماه بشه یا نه شنیدم دکتر نگار آزادبه تو کرج کارش خوبه اگر این ماه بارادر نشم ماه دیگه میرم پیش ایشون 😓😓😓😓

چرا اینهمه نازایی زیاد شده؟ قبلا مردم با ده روش جلوگیری هم ناخواسته باردار میشدن. 

سبک زندگی ها داغون شده 

ساعات خواب و بیدار شدن یه هم خورده فعالیت کم شده غذاها دیگه مثل قدیم سالم نیست فست فود وارد رژیم غذاییمون شده 

و آلودگی هوا و مواد نگه دارنده ای که توی شیر و سس و رب و... هست 

پالم و تقلب های زیاد توی مواد غذایی و.... 

علاوه بر نازایی سرطان ها و ام اس هم زیاد شده دور باشه از هممون

تنبلی تخمدان دارم  با دارو فولیکولام بزرگ میشه اما نمیدونم چرا نمیگیره نه ازمایش اسپرم‌نرفت ب ...

ببین احتمال داره از شوهرت باشه ها حتما باید آزمایش بده 

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
منم نمی تونم باردار بشم تنبلی تخمدان دارم دارو هم خوردم فایده نداشته این ماه ی فولی ۲۳.۵ روز ۱۸ سیکل ...

دقیقا منم‌ مثل شما بودم دوفاستون‌تموم شد سه روز بعدش پ‌شدم

حالا شما ایشالا ک بارداری انرژی مثبت بفرست 🩷