2777
2789

دلم قد دو عالم گرفته،دلم واسه دختر دوسالم میسوزه همه ی دعواهامونو دید و شنید،زدم بیرون از خونه اومدم پارک 

همون سال اول باردار شدم ،خواهش میکنم دو سه سال بعد عروسی به خودتون فرصت بدین واسه شناخت بیشتر ،مردا اونی که تو عقد و نامزدی نشون میدن نیستن

یه روی دیگه از خودشونو زیر یه سقف نشون میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی زدی بیرون الان چجوری میخوای برگردی اونوقت میگه کم آورد برگشت؟ دعوا سر چیز با ارزشی بود حالا؟ کدوم شهری غریبی ؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
سر چی 

سر بی تفاوتی و بی مسولیتیش،دوساله مارو یه سفر نبرده حالا اربعین خودش تنها پاشد رفت منم با دخترم ۸روز تو خونه تنها بودیم از خانوادم دورم .

بهش گفتم مرخصی و هزینه هاتو بزار واسه هر دومون باهم سفر بریم

قربون  دلت برم 

برگرد خونه خودتو اینجوری عذاب نده 

باهاش قهر کن ولی از خونه نزن بیرون هیچ چیزو درست نمیکنه

خودمم غریبم . ادم وقتی غریبه انگار دقیقا حس یتیمی داره هیچکسو نداره که بهش پناه ببره درکت میکنم 😔

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
سر بی تفاوتی و بی مسولیتیش،دوساله مارو یه سفر نبرده حالا اربعین خودش تنها پاشد رفت منم با دخترم ۸روز ...

حق داری

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اشتباه کردی زدی بیرون الان چجوری میخوای برگردی اونوقت میگه کم آورد برگشت؟ دعوا سر چیز با ارزشی بود ح ...

به نطر خودم بار ارزش بود باز اون به من میگه خودخواه

قربون  دلت برم  برگرد خونه خودتو اینجوری عذاب نده  باهاش قهر کن ولی از خونه نزن بیر ...

خیلی دلت میسوزه حتی یکیو نداری بری خونش یه لیوان چای بخوری درد ودل کنی،سرتو بزاری رو شونش یه دل سیر گریه کنی

خیلی دلت میسوزه حتی یکیو نداری بری خونش یه لیوان چای بخوری درد ودل کنی،سرتو بزاری رو شونش یه دل سیر ...

خودت تنها اینجوری نیستی گلم

خیلیا توی شرایط شما هستن

شهر غریب

کشور غریب 

و خیلی چالشای اینجوری 

زندگی جریان داره و تلاش کن با ادمای جدید ارتباطات جدید درست کنی

حسرت ادمایی که پیشت نیستن نخور 

خوشحال باش بابت فرصتای جدیدی که به خاطر جا به جایی نصیبت میشه