2777
2789
شاید پیرزنه به مادرشوهرت گفته عروست میاد پیش من. به هر حال اونا ساکن محل هستن باز بیشتر از شما تو مح ...

پیرزنه خیلی خیلی ساکته اصلا ب زور حرف میرنه

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به همسرت یا به مادرش میگفتی کلا دیگه رفتی پارک پیشش نشین

باشه 😢

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
خب نشونیایی که از پیرزنه گفت رو تو به شوهرت گفته بودی؟ 

شوهذم پیرزنه رو دیده اما من اصلا بهش نگفتم از زندگی پیرزن ب شوهرم حرفی نزدم 

فقط هواست باشه پیر زنه با مادرشوهرت آشنا نباشه و حرفاتو بهش نگه 

خواهرم گفت برو ب پیرزنه بگو اگه مادر شوهرمو دیدی بگو این کارا تقاص داره .ولی من نرفتم بهش بگم 

خب شاید میشناسه دیگه

مادر شوهرم غریبه تو این شهر اصلا 

پیرزنه خیلی خیلی ساکته اصلا ب زور حرف میرنه

باشه ییرزنا گاهی بغل هم سناشون یا هم محلیاشون میشینن زبونشون باز میشه. شاید اون به کسی گفته اونم اومده به مادرشوهرت گفته .. کلا آدم پیش کسی نباید درد و دل کنه اونم غربیبه هر حرفی که از دهن آدم خارج میشه دیگه اسمش راز نیست که مخفی بمونه چون اگه بود خودت حفظش میکردی پس بقیه هم راحت هر جا میشنن واسه هم تعریف میکنن.. حالا اشکال نداره از این به بعد خودت رعایت کن شاید منظور مادرشوهرتم این بوده که حرفت بین همسایه ها پیچیده حواست رو بیشتر جمع کنی

مولاست حسین.... آقاست حسین ...