2777
2789

سه ماهه خونه مادر شوهرمم.تا پول رهن خونه جور بشه و بریم ... من اینجا یه اتاق از خودم ندارم و ب بدترین وضع ممکن می‌گذرانیم .شوهرم کاری کرده روی همه ب روی هم باز بشه .چندین مرتبه دعوا داشتیم با افراد خانواده...من برای این که باردارم و دور از تنش باشم میرم یه پارکی که ده دقیقه با خونشون فاصله داره .اون پارکه خیلی بزرگه خیلی خیلی بزرگ.من یه روز با یه پیرزن آشنا شدم .آشنایی ما اینطور بود که بنده خدا میوه خریده بود و من کمکش کردم بردم خونشون .کم کم گاهی با هم درد دل میکردیم و از وضعیت زندگیم تا حدودی خبر دار شد ..گاهی دو ساعت گاهی یه ساعت پیشش میشینیمو برمی‌گردم ..و فقط شوهرم اطلاع داره از این موضوع .امروز مادر شوهرم شروع کرد با من حرف زدن در صورتی ک تو روزای عادی اصلا با من حرف نمی‌زد ...من گاهی مسجدم میرم اما قصد نداشتم از برنامه هام چیزی بهش بگم ...بهش گفتم دیروز یه پیرزن تو مسجد دیدم تنها زندگی می‌کنه کلی گریه کرد از تنهایی و خیلی ناراحت شدم براش.

مادر شوهرم سریع انگار منتظر بود من حرفی بزنم یهو با پوزخند بدی بهم گفت این پیرزنه هم که میری پیشش میشینی رو میشناسم..هرچی اطلاعات داشت راجع بهش درست بود .آخر بار هم گفت چیزی بهت نگفته ؟گفتم نه .من کاری ب اون ندارم و چند دقیقه پیشش میشینم و میرم برا خودم قدم میزنم ...بچه ها خیلی شوکه شدم .یا منو تعقیب کرده یا همسرم بهش گفته .شب ب شوهرم گفتم میخوای من با کسی رفت و آمد نکنم .شوهرم گفت چطور .گفتم خجالت نمی‌کشی کوچکترین کار منو به مادرت اطلاع دادی .میخاید با کسی نرم بیام .شوهرم گفت خودش دیده حتما و بعدشم گفت بگیر بخواب.بچه ها ب نظرتون چکار کنم .منظورشون چیه که مادر شوهرم میاد اینجوری میگه .میخواد من نرم ؟بنظرتون دلیل این رفتارش چی بوده و اینکه شوهرم حرفی زده یا خودش منو تعقیب کرده 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

عزیزم انشالله زودتر خونت جور بشه زودتر بری از اینجا😘❤

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

تعقیبو نمیدونم شاید اتفاقی دیده یا کسی غیر شوهرت دیده واسش تعریف کرده،اعتماد به نفس داشته باش اصلا به روی خودت نیار 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووو.ل کن.   

بگو خوب بشناسی.  چکار کنم

شاید چون تو اون محل اند.  آشنا.  هستن

حالا اگر اینقدر علافه که تو رو تعقیب کرده. بزار بکنه.  اصلا به رو خودت نیار

اگر هم شوهرت کفته.  عجیب نیست.  مردها همین اند

کلا محل نده

ببین اصلا به حرفاش اهمیت نده مگه جرم کردی؟رفتی به یه نفر کمک کردی که حالا یکمم آشنا شدید حرف زدید

دلیلی نداره شوهرت بره بگه زنم با فلانی نشسته بود حتما خوده مادرشوهرت دیده 

دفعه ی بعد گفت میشناسم بگو میشناسی که میشناسی آدمه که چیز عجیبیه که همو میشناسن؟

تعقیبو نمیدونم شاید اتفاقی دیده یا کسی غیر شوهرت دیده واسش تعریف کرده،اعتماد به نفس داشته باش اصلا ب ...

پارمه خیلی بزرگه اصلا امکان تداره و اینکه شوهرم گفت مادرم پرسیده زنتو کجا بردی گفتم مسجد بزدمش

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

سلام یا شوهرت گفته یا تعقیبت کرده یاخود اون پیرزنه گفته وقتی مادرشوهرت گفته حرفی نزد خواسته ببینه شما چه چیزایی اززندگیت ومادرشوهر بهش گفتی واون چی جواب داده

ایشون یه دستی زده دو دستی بگیره و اززیر زبونت حرف بگیره چون ادم  مارموزی هست

شمااصلا به همسرت هیچی نگو کلا چون به مادرش میگه

دوما با کسی تواون محله قاطی نشو شاید خود اون خانما خودشون دوست مادرشوهرتند و برند پشت سرت چرت وپرت بگند به مادرشوهر

سوما خودت ازماجرای مسجد گفتی اشتباه کردی چیزی جلوش نگو

زودتر هم بیا بیرون ازخونه اش

درددل داری بنویس توکاغذ پاره کن بریز دور

دیگه هم بچه نیار برای این مدل ادما

ببین اصلا به حرفاش اهمیت نده مگه جرم کردی؟رفتی به یه نفر کمک کردی که حالا یکمم آشنا شدید حرف زدید د ...

اخه معلوم نیست چی رفته ب پیرزنه گفته مادر شوهرم ک پیرزنه یا من سرسنگین شده و دائم پیرزنه بهم میگفت طلاق بگیر برو.یه روز بعدش می‌گفت خودتو تو دلشون جا کن 

سلام یا شوهرت گفته یا تعقیبت کرده یاخود اون پیرزنه گفته وقتی مادرشوهرت گفته حرفی نزد خواسته ببینه شم ...

یعنی خوب کردم گفتم چند دقیقه پیشش می‌شینم و میرم ؟؟