2777
2789
عنوان

دومین کیکی که پختم 🍰🥮

291 بازدید | 18 پست

اولین کیک اول اینو ببینید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11876509/نصف-شب-کیک-درست-کردم

پریروز صبح با این ه اصلا نخوابیده بودم باز دلم خواست کیک درست کنم بلند شدم اینبار از اشتباهاتی که دفعه قبلی کردم انجام ندادم دستور از کیک هایی که داشتم رو ترکیبی باز انجام دادم و خیییییلی بهتر از قبلی دراومد قبلیه اصلا قابل خوردن نبود این الان بافتش اسفنجی و سبک شد ولی شیرینیش یکم زیاد بود نمیدونم از خود شکر بود یا از عسل و مواد تزیین کننده ای که روش ریختم خلاصه این که باید برم بکینگ پودر و وانیل و همزن بگیرم و حتما همیشه از شیر تو کیک استفاده کنم اصلا یه چیز دیگه اس نتیجه اش این شد من به جای وانیل از پودر زعفرون استفاده کردم اینجا سفیده سه‌تا تخم مرغ رو با چنگال نزدیک یکساعت فکر کنم هم زدم خلاصه طول کشید تا این شد👇🏿

نکته: سفیده رو اگه میخواهید با چنگال هم بزنید بعد این که مایع کیک رو درست کردین اینکارو بکنید چون سریع پفش می‌خوابه بلافاصله باید بریزید تو مایع هم بزنید

نتیجه 👇🏿

بافتش👇🏿

با این که ادامه پایین تاپیک👇🏿

🤍

فراموش کردم از مایع کیک عکس بگیرم سه تا زرده تخم مرغ رو با سه چهارم یک لیوان و پودر زعفرون هم زدم چهارقاشق روغن ریختم توش بعد آردی که‌الک کرده بودم رو کم کم قاطی مایع کردم و هم زدم همزمان هم دو سوم آب که به جای شیر بود. و کم کم تو مایع میریختم و هم میزدم فقط یه اشکالی که وجود  است این بود که تو این حین پف سفیده تخم‌مرغ خوابید 🙁 من مجبوری هی هم زدم ولی فایده نداشت یه مقداریش کفی مونده بود که همون طوری دست آخر قاطی مواد کردم من‌تو قابلمه پختم از قبل تو دستور گفته بود ربع ساعت قبل این که مایع ریخته بشه قابلمه با شعله کم بزارید گرم بشه بعد روغن تو کف و دیواره هاش بمالید و مایع رو بریزید مایع رو ریختم و با دمکنی گذاشتم ۴۵ دقیقه بپزه واسه دومین بار پیشرفت خیلی خوبی بود  

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرش که خوشگله

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم چرا من اصلا بلد نیستم کیک بپزم!اصلا استعداد ندارم تو این زمینه!

یاد میگیری من بار اول خراب کردم لینکشو گذاشتم برو ببین الان دومی ایه بهتر شد تجربه پیدا کردم دفعه بعدی چیکار کنم بهتر بشه طبیعیه خراب کنی چندبار که انجام بدی دستت میاد

🤍
کیک پز ندارم تو اینترنت دیدم با قابلمه هم درست کردن امتحان کردم

عالی درست کردی

خسته نباشی همیشه شیرین کام باشید

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست