2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ریجستر میشن میگم این قیمتی که گفتی برا ۱۳ پرویی که ریجستر نشده و باتریشم زیر ۸۵درصده

الان ۱۲ پرومکس دارم. دوربین برام مهمه چون از بچم عکاسی میکنم. بنظرت ۱۳ پرو بخرم یا ۱۴ پرومکس؟ اخه ۱۳ پرومکس گرونه

الان ۱۲ پرومکس دارم. دوربین برام مهمه چون از بچم عکاسی میکنم. بنظرت ۱۳ پرو بخرم یا ۱۴ پرومکس؟ اخه ۱۳ ...

اگه برای عکاسیه ۱۴پرو مکس بگیر 

۱۳ها دوربین ۱۲ دارن ولی ۱۴ مکس دوربین ۴۸ حالا حساب کن دوربین ۱۲ اینجوریه ۴۸ چجوریه 

الان ۱۲ پرومکس دارم. دوربین برام مهمه چون از بچم عکاسی میکنم. بنظرت ۱۳ پرو بخرم یا ۱۴ پرومکس؟ اخه ۱۳ ...

ارزش نداره بخاطر یه تماس و پیامک اینهمه هزینه بدی ۱۴ پرومکس بگیر 

من خودم پرو بازم ۱۲ پرو داشتم خواستم ۱۳ پرو بگیرم ولی دیدم ارزش نداره ۱۴ پرومکس گرفتم 

ادرس مغازه شو میشه بدی  

تهران خ ولیعصر بعد ازم منیریه به سمت پل امیر  بهادرخ فرهنگ روبروی حسینیه قهرودیا موبایل فرهنگ

اسم مهندس اقاخسرو هست فامیلیش رو نمیدونم سالهاست موبایل فروشی داره میرم پیشش برای خرید قاب وگلس و نصب برنامه های گوشی