2777
2789

سلام دوستان پسرم پنج سالشه و با امروز سه روزه ختنه شده نوزادی هم درش دلش نمی اومد ختنه کنیم اما پسر دومم هفت روزگی گوش ندادم و بردم ختنه

الان طفلی بچم خیلی اذیت شد جیش اولش خیلی میسوخت و بعدشم دیگه ترسید دفع ادرار انجام بده و با هزار مکافات راضیش میکردم ‌ و هیچی نمیخوره و بعد هم با پانسمانش مکافاتی داشتم که در نیومد هرچقدر هم تو آب ولرم گذاشتم فایده نداشت تا اینکه امروز بردم دکترش و اونجا هم همکاری نمی‌کرد و دکتر زودی پانسمان رو کشید و کلی جیغ و گریه، الانم همش میگفت درد دارم چیزی میخوره به اونجاش دردش میگیره و گاز استریل هم که دکتر جون گذاشته دوباره چسبیده و اینکه ختنه ش علاوه بر کلاهک که بیرون پوست پایینش هم یه خرده برداشته طبیعی هستش و اینکه زود خوب بشه باید چیکار کنم اون گاز استریل چطور در میاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون بیشتر ترس داره 

دردش شاید کمتر باش 

سعی کن حواسش رو پرت کنی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

باید بچه رو بزاری تو وات اب ولرم تا پانسمان در بیاد 

همیشه چرب کن با پماد 

هرزمان ادرار داره بگو میریم دسشویی اب میزنم و دیگه نمیسوزه 

اصلا دعواش نکن 

همدلی کن با بچه ،حرف بزن باهاش

من تا حالا نه اطرافم دیدم نه تو فامیل که بچه ۵ ساله رو ختنه کنن وقتی دنیا میاد تو فامیلای ما تو بیما ...

دیگه اشتباهی که شده و الانم تاوانش رو هم بچه هم خودمونیم داریم میدیم

باید بچه رو بزاری تو وات اب ولرم تا پانسمان در بیاد  همیشه چرب کن با پماد  هرزمان ادرار ...

نه اصلا دعواش نمیکنم هر چی میخواد براش انجام میدم مثلا امروز سه ساعت یه فرمی خاصی گفت بشین تا سرش اونجوری که دوست داشت تو بغلم باشه دیگه کمر و دستی برام نموند ولی گفتم اشکال نداره اگه راحته بزار باشه فقط تسکینی براش باشه

نه اصلا دعواش نمیکنم هر چی میخواد براش انجام میدم مثلا امروز سه ساعت یه فرمی خاصی گفت بشین تا سرش او ...

حتما براش تشویقی و جایزه بزار 

اگه تیشرت شما یا همسرتون بموشه خوبه ک لباس زیر نپوشه و باند نزارید ،منم پسرم سنتی بود اما چون ۲ماهه بود پوشک میکردم ،دو تا سایز بزرگتر 

بخدا گلم سرزنش نکردم که فقط گفت من ندیدم اگه منظورمو بد برداشت کردی عذر می‌خوام عزیزم

نه عزیزم خواهش میکنم من خودمو همش دارم سرزنش میکنم بچم طفلی کلی اذیت شد اگر سرزنش هم کنید لایقش هستم اگرچه شما منظوری نداشتید