2777
2789
عنوان

معلمای گل بیاین

461 بازدید | 21 پست

- از مقطع ابتدایی چطور میتونم برم دبیرستان یا راهنمایی؟؟

راهی هست؟

اگه ارشد بخونم میشه؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فکر نکنم من که اینقدر اعصابم خرده فقطط میخوام انصراف بدم

چندسال سابقه دارید؟

واقعا ابتدایی خیلی خیلی سخته

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

سخته، ولی با پارتی میشه، میتونی بعدا اگه روحیه شو داری مدیر شدی و اگه مدیر خوبی باشی امکان جابه جایی ...

پارتی ندارم آخه

به نظر شما با ارتقا تحصیلات امکانش هست؟

مثلا برم ارشد ادبیات یا زبان عربی بخونم

پارتی ندارم آخه به نظر شما با ارتقا تحصیلات امکانش هست؟ مثلا برم ارشد ادبیات یا زبان عربی بخونم

اگه تو شهرتون مثلا معلم ابتدایی مازاد باشه و معلم ادبیات نیاز داشته باشند میشه که معمولا معلم ابتدایی نیاز دارن

چرا میخوای جابه جا شی؟

تازه من چند پایه تدریس میکنم واقعاااا به معنای واقعی کم میارم 🫠🫠

مگه کجا هستید؟ روستا؟

خیلی سخته که...واقعاآدم فرسوده میشه

اگه تو شهرتون مثلا معلم ابتدایی مازاد باشه و معلم ادبیات نیاز داشته باشند میشه که معمولا معلم ابتدای ...

خب ابتدایی فرسوده میکنه آدمو

و این که دبیری ۳روز در هفته میشه جمعش کرد...ولی ابتدایی هررروزه اونم بابچه های کوچیک ....کشش رو ندارم

مگه کجا هستید؟ روستا؟ خیلی سخته که...واقعاآدم فرسوده میشه

اره تو روستا تدریس میکنم فعلا. همشون هم درسشون ضعیفه چون معلم های سال قبلشون درس ندادن درست حسابی. فقط خدا میدونه چی میکشه آدم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
ببین اگه دانشجویی الان اینطوری فکر می‌کنی بعدا که رفتی کلاس عاشق بچه ۷ا میشی، دیدم چند تا از دوستام ...

نه الان ۹سال سابقه دارم

خودم بچه کوچیک دارم میگم اگه راهی باشه که دبیر بشم و کمتر برم مدرسه عالی میشه

منم ابتدایی درس میدم  دبیری هم سختیای خودش رو داره بچه ها تو دوران متوسطه خیلی دنبال کل کل کر ...

شما بچه دادی؟