مامانی۱۲۳ مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14380 عنوان معلمای گل بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 21 پست - از مقطع ابتدایی چطور میتونم برم دبیرستان یا راهنمایی؟؟راهی هست؟اگه ارشد بخونم میشه؟ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 1402/06/23 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زمستونی_دی عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 150 چندسال سابقه دارید؟ واقعا ابتدایی خیلی خیلی سخته من۴سال خرید خدماتمامروز گفتن پارسال مادرا راضی نبودم خیللی ناراحت شدم خیللی سختی کشیدم پارسال خیلی تلاش کردم اینم دستمزدم
فاطیماراد عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 9637 یکی از دوستای من دبیره، تعریف می کرد که دانش آموزای متوسطه چه بلاهایی سر معلما در میارن، سوزن زیر معلم گذاشتن، تیکه انداختن من اینا رو شنیدم میگم همون ابتدایی البته اگر دبیری رو بیشتر دوس داری، میتونی بری اداره پرس و جو کنی شاید تونستی جابجا بشی گر نگهدار من آنست که من میدانم....
minooooooooooo عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 328 مامانی جان تو تاپیک رستا ی چیزایی نوشتم ان شاءالله ب دردت بخوره.من هنرستان تدریس میکنم.
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14380 مامانی جان تو تاپیک رستا ی چیزایی نوشتم ان شاءالله ب دردت بخوره. من هنرستان تدریس میکنم. دستت طلا برم بخونم ببینم ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
زریار_۳۴ عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3109 مامانی جان تو تاپیک رستا ی چیزایی نوشتم ان شاءالله ب دردت بخوره. من هنرستان تدریس میکنم. کدوم تاپیک؟میشه لینکشو بزارید خواهشا معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن
minooooooooooo عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 328 کدوم تاپیک؟ میشه لینکشو بزارید خواهشا ببخشید اصلا یادم نمیاد چ سوالی داشتن و من چ چیزایی نوشتم.تاپیک رستا رو تو نت سرچ کنید تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد از سزارین