2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دختران کمتر از سن ۲۰ سال که رشته خوب درس میخونن و

به فک و فامیل و خانوادشون اهمیت نمیدن راجت و ازاد زندگی میکنن .

کاش منم عاقل بودم  و نمیترسیدم و به هیچکسم  محل نمیدادم . ادم هم حساب نمیکردم. پشیممووونم اما دیره.

همه چی رو از دست دادم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به اونایی که سلامتی دارن

به اونایی که پدر درست و حسابی دارن

به اونایی که دغدغه ندارن

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
دیشب داشتم به این فکر میکردم دوست دارم جای کی باشم به هر کی فکر کردم دیدم اول و آخرش دوست دارم خودم ...

من ک با شوهرم میریم بالا شهر خونه ها ویلاهارو میبینم ب پولدارا و اوناییکه اونجاها زندگی میکنن حسودی میکنم در همون لحظع بعد دیگه یادم میره 

عاشق بالاشهرای تهرانم من 🥹

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
به هیچ احدی نمونده که حسودی نکرده باشم اول حسود بودم بعد دست پا در اوردم 😁

اسکار صداقت تعلق میگیره به....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

به آدمای بی غم 

اونای که به لحظه فکر میکنن 

به اونایی که بچه سالم دارن 

به اونایی که اونقدر بی دغدغه هستند که مدام سرشون به زندگی دیگربه 

خلاصه به ادمای که دغدغه ندارن استرس ندارن وبچه سالم دارن حسادت میکنم منم دوست دارم زندگی بی دغدغه داشته باشم 

تمام غصم لباس جاری باشه تمام غصم چشم هم چشمی باشه 

غصه های خودم خیلی سنگینه 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
اسکار صداقت تعلق میگیره به....

مرررسی مرسی 😁

حتی به کارتونی ک نگاه میکنم حسودی میکنم میگم کاش زندگیم شبیه کارتونی ها بود 

واقعیت اینه خیلی حسودی میکنم شوهرم میگه گناهه 😐 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

به اونهایی که چند تا بچه دارن هم دختر هم پسر

آخه شوهرم مشکل داره نمی تونیم فرزند پسر داشته باشیم دوست دارم بازم بچه داشته باشم ولی شوهرم دیگه نمیخواهد 

.

.

به اونهایی حسودی کردم که خانوادگی میرن اربعین شوهرم ما رو نمیبره دلایلش هم خیلی مسخره است خودش میرفت آهم گرفتش امسال نرفت 

.

.

به اونهایی که مادر مهربون دارن 

.

.

البته حسودی نیست چون حسود آسیب میزنه و از شکست اون افراد خوشحال میشه من فقط به حال شون غبطه میخورم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏