2777
2789

خواهرم بعد از ۵ سال قراره بیاد البته اول میره خونه اون یکی خواهرم منم مجبورم دعوتشون کنم از بدشانشی دعوای بدی داشتیم و حالا حالاهم آشتی نمی‌کنیم چکار کنم؟ به خواهرم بگم قهریم ؟ تا بحال نشده خانوادم متوجه قهر و دعوامون بشن و یا اینکه بی خیال بشم و دعوتشون نکنم؟ و احتمالا خواهرم ناراحت شه که تحویل نگرفتم اصلا حوصله مهمون هم ندارم اوضاع خونه اصلا خوب نیست شما جای من بودید چکار می کردید؟  اینم بگم طی ۲۰ سال ۲ بار خونمون اومدن .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوت کن اشتی کن منت کشی کن  بعدش باز دعوا راه بنداز قهر کن 😂

آبرو ریزی می‌کند نمیشه دعوت کنم

من جای تو باشم به یه بهانه ای اشتی میکنم جایی هم باید از غرورت بگذری 

اصلا ارزش نداره خیلی اذیتمون کرده هم من هم بچه هارو  داره بازور و دعوا حرفش رو جلو میبره  اینم بگم قهر کنه محاله از خرشیطان پایین بیاد خودم سنگ رویخ می شم

ما اگه قهر کنیم قهر بین خودمون میمونه. کسی نمیفهمه. یعنی جلو بقیه حرف میزنیم . پذیرایی میکنیم ولی وقتی رفتن قهر سرجاشه    از اول این قرارو گذاشتیم. 

یه خانم مستقل و قوی 
اصلا ارزش نداره خیلی اذیتمون کرده هم من هم بچه هارو  داره بازور و دعوا حرفش رو جلو میبره   ...

انشالله مشکلت حل بشه و ارامش مهون خونه اتون بشه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میدونید اوضاع بدتر میشه با دعوت کردن ،پس بهتره یه بهانه بیاری ،مثلا بیماریه یا سفر و کلا دعوتشون ...

احتمالا به خواهرم که اینجاس بگم دعوامون شده  بگم مریضیم ما هم نمی تونیم خونه خواهرم بریم نمیدونم کارم در سته یا نه

کاش میتونستی دعوت کنی 

بدجور گیر افتادم خیلی بد شرمندگی  و نتونی کاری که دلم می خواد انجام بدم  بد بختی خوام شوهرام هم اومدن شوهرم بخاطر اوناهم کوتاه نیومد لااقل خواهر خود ش رو دعوت کنه

بدجور گیر افتادم خیلی بد شرمندگی  و نتونی کاری که دلم می خواد انجام بدم  بد بختی خوام شوهر ...

عجب ادم‌گیریه 

نمیتونی بیرون دعوت کنی با بچه هات بری؟

نمیدونم والا چی بگم 

میفهممت 

بهرحال خواهرت ناراحت میشه قطعا 

بچه هاتو واسطه کنی نمیشه؟؟

ما اگه قهر کنیم قهر بین خودمون میمونه. کسی نمیفهمه. یعنی جلو بقیه حرف میزنیم . پذیرایی میکنیم ولی وق ...

شوهرم اصلا در کی از حفظ آبرو نداره بچه ها بزرگن جلو اونا هم کوتاه نمیاد خودشو از چشم همه انداخته