2777
2789

بچه ها خیلییی وقته اخلاق همسرم عجیب عوض شده بهانه گیر شده سر هر مسله ای دعوا میکنه ‌ووو دایم می‌خواد مرد سالاری دربیاره اینجوری ولی نبود یا حداقل به این شدت تحکم و و زور گویی میکنه در عین حال حق به من نمیده تو هیچی راحت قهر میکنه بدون احتیاج به من بازم قبلا اینجور نبود دیگه احساس میکنم جایگاهی ندارم براش واقعا موندم اصلا نه بغض من نه گریه من مهم نیس نگین برید پیش مشاور که فایده نداشته حتی مشاور ها خودشون احتیاج به مشاوره داشتن اونایی مه من رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوره  البت همسرم نیس و رله  چارع چیه ⁦☹️⁩

خسته شدم من احساس سرباری دارم احساس میکنم داره تحمل میکنه البته که ۱بار تو‌دعوا‌گفت کا داریم تحمل می‌کنیم همو‌بیا جدا شیم و بعدش که آشتی کردیم هم گفت هیچی از حرفای دعوا نزن و من نفهمیدم واقعا بهذجدایی فکر میکنه یا نه

چند روزه میخاستم یه همچین تاپیکی بزنم دقیقا با همین متن ... منم حالم خرابه.. خیلیییی تغییر کرده شوهر ...

من خسته شدم ۲تا بچه کوچیک دارم حتی برای اونام‌نت‌وقت میزار نه اخلاقش خوبه و‌حوصلشون و‌نداره درمونده درموندم خانوادم قبلا یه حمایتی میکردن الان کلا هیچی نمیگندبهش ‌و اینم هی بدتر شده

خسته شدم من احساس سرباری دارم احساس میکنم داره تحمل میکنه البته که ۱بار تو‌دعوا‌گفت کا داریم تحمل می ...

من حس اضافه بودن دارم 

تو دعوا بهم گفت بودونبودت فرق نداره . چرا نمیزاری برم سمت ایده آلم .بعد اشتی گفت عصبی بودم 

هر چ فکر میکنم راه حلی پیدا نمیشه 😟

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
من حس اضافه بودن دارم  تو دعوا بهم گفت بودونبودت فرق نداره . چرا نمیزاری برم سمت ایده آلم .بعد ...

بعنی اینجور حرف میزنن از رو‌عصبانیت یا واقعا خرف دلشون!!کاش میفهمیدی اگه جدی نمیگن‌چهقدر ما تو ذهنمون جدی میگیریم