2777
2789

الانم دارم مثل ابر بهار گریه میکنم دلم خیلی گرفته🥹💔

🌧️اللهم صلی علی محمد و آل محمد ✨

عادیه گلم بخاطر هورموناس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم باردارم خیلی حالت افسرده دارم🥺

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار شوهرم گف چق میخوری

سه ساعت گریه میکردم ک چرا گفتی اینو☹🚶🏻‍♀️

یبارم فیلم میدیدم ی دختر بچه اسب داشت

کلی زار زدم چرا اون اسب داره من ندارم😂😂😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

افسردگی بارداریه

سردی نخور

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
طبیعیه خودتو سرگرم فیلم و کتاب و بیرون کن.. بتات چند شد عزیزم و بعد چند رور تاخیر؟

عدد بتام رو نمیدونم فقط تست حاملگی دادم همون خون‌گفتن مثبته این شد....

عدد بتام رو نمیدونم فقط تست حاملگی دادم همون خون‌گفتن مثبته این شد....

عه دکتر نگف تیتر بتا بدی؟

علائمت چیه حال تهوع اینا؟

تقریبا با همیم برا همین میپرسم عزیزم 

و اینکه کی برات سنوی قلب نوشته دکتر

عه دکتر نگف تیتر بتا بدی؟ علائمت چیه حال تهوع اینا؟ تقریبا با همیم برا همین میپرسم عزیزم  و ...

هنوز دکتر نرفتم، فقط رفتم بهداشت برام یه سری آزمایشها نوشته همون تیروئید و ایدز و این‌جور چیزا

هنوز دکتر نرفتم، فقط رفتم بهداشت برام یه سری آزمایشها نوشته همون تیروئید و ایدز و این‌جور چیزا

اها اونو دکتر برا من نوشت جوابشم گرفتم

قلب ب من گفته۶ هفته ۴ روز نمیدونم زود نیس یا خوبه