2777
2789

رفتم عکس رنگی رحم با هزار مثیبت و خجالت و ترس و لرز رفتم خیلی میترسیدم همه مراحل با بدبختی گذروندم اومد با سرنگ مایه تزریق  کنه گفت دهانه رحمت بسته شده از بس ترسیدی هرکاری کرد باز نشد زن اعصابی شد داد زد سرم گفت ماه دیگ بیا میترسم ماه دیگ رفتم اگه دوباره بسته بشه چی چکار کنم چ غلطی کنم خیلی ترسوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورابطه هم درد داری میترسی؟

دردعکن رنگی زیادنیست نترس

قبلشم که مسکن میدن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

میدونه دهانه رحم بسته شد ماه دیگ چیکار کنم اگه باز همین اتفاق بیفته

تمرین کن بقبولون به خودت که ترس نداره 

باید انجام بشه 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ن درد ندارم تو رابطه  هیچ مسکنی ندادن

یادم نیس دقیق فک کنم مسکن وآنتی بیوتیک قبلش دادن

بهرحال نترن واقعاچیزی نیس ذهنتوازالان آماده کن

یعنی دکتر سگ بود خیلی استرس گرفتم خدا لعنتش کنه

بروجای دیگه