2777
2789
عنوان

رفتم عکس رنگی رحمی بیاین بگم چقدر بی عرضه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 30 پست
اون چیه ؟؟؟

ترس ودرد و قفل شدن هنگام رابطه

براهمون پرسیدم تورابطه مشکل داری

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ترس ودرد و قفل شدن هنگام رابطه براهمون پرسیدم تورابطه مشکل داری

ن اصلا رابطه برام درد ناک نیست . فقط دکتره اومد مواد وارد رحمم کنه گفت بسته شده هرچی محکم فرو می‌کرد نمی‌رفت افتادم ب خون ریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عكس رنگي حتما با بيهوشي برو ،بيمارستان صارم هم نرو افتضاح

استارتر راست میگه

ترس داری بروبیهوشی انجام بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان می‌شنوم  نمیدونستم

آره هست قبلاخوندم پولش یکم بیشتره

مشکل پول ندارم درک فقط این مشکلم حل شه یه دنیا ممنونم ازت

ان شاءالله،حل میشه وخوشحال میشی

چجوری بود از تجربیات میگی

من رفتم مثل تو ترسیده بودم ولی آستانه تحملم یکم بالاتر از بقیه خانم هاست 

فقط یه درد پریودی شدید زیر دلم حس میکردم 

بعد از اینکه اومدم خونه اشتباه کردم که قرص مسکن نخوردم یا شیاف مقعدی نزاشتم 

فقط اومدم خونه خوابیدم تا دردم کم بشه (دکتر احمق بمن نگفته بود که نباید دراز بکشم ( چون ماده حاجب تزریق کردن و دراز کشیدن باعث میشد ماده برگرده بخوره به کلیه ها و مثانه ) 

خلاصه وقتی خونه بودم مچاله شده بودم زیر لحاف و از درد به خودم میپیچیدم  و گریه میکردم 

یکساعت بیشتر گذشت که دیدم دقیقا دردم مثل درد زایمان شده همووونقدر وحشتناک 

زنگ زدم شوهرم اومد رسوندم بیمارستان (توماشین هم دراز کشیده بودم) وقتی که رسیدیم بیمارستان نشستم رو ویلچر دیدم خییلی دردم کمتر شد 

دکتر بیمارستان بهم گفت دردت برای این بوده  که دراز کشیده بودی 

یه سرم مسکن بهم زدن و خوب شدم 

🧸🤎